Un băiat de 15 ani a DISPĂRUT în neant. FBI l-a găsit, era FERICIT

Un băiat de 15 ani a DISPĂRUT în neant. FBI l-a găsit, era FERICIT

Băiatul de 15 ani dispăruse după ce a ieşit de la şcoală. Familia l-a căutat doi ani fără să se dea bătută, convinsă că fiul lor trăieşte. FBI a dat de el, era bine, fericit trăind liber fără reguli.

Aubrey Jayce Carroll, atunci de 15 ani, dispăruse pe 24 mai în 2016. Nicio urmă, nicio ştire. Un fapt care a tulburat orăşelul Griffin din statul Georgia. Dar familia n-a încetat nicio clipă să-l caute şi mulţumită muncii FBI, în final, băiatul, după doi ani, a fost regăsit. Aubrey hotorâse să abandoneze totul, să-şi schimbe identitatea pentru a hoinări de-a lungul coastei de Vest şi în Midwest.

Băiatul, s-a alăturat apoi unui grup de adolescenţi care trăiau în stil hippy, fără să-i pese cât de puţin de durerea pe care o provoca familiei sale. A ales să trăiască liber, după reguli simple hoinărind pur şi simplu. Acum, însă, va trebui să dea explicaţii şi să spună cum a reuşit să aibă ideea de a lua o astfel de hotărâre drastică în toată această perioadă de absenţă.

Din cuvintele sale, însă, nu par a răzbate regrete şi conştiinţa suferinţei provocate. ''E minunat să vă revăd pe toţi. Vă mulţumesc pentru toate rugăminţile voastre şi pentru cercetările pe care le-aţi făcut. Vă mulţumesc pentru tot. Mă simt bine, am fost mereu surâzător, iar voi ar trebui să fiţi la fel'', a declarat tânărul, potrivit  Il Giornale.

Ne puteți urmări și pe Google News