Andreea Marin, pusă în situații hilare în disputa femei versus bărbați

Andreea Marin, pusă în situații hilare în disputa femei versus bărbați

Marina Almășan se pregătește cu emoție de cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Femei de 10, Bărbați de 10”, la TVR 2

Alături de Claudiu Bleonț, coprezentator după plecarea lui Mircea Radu și de special guest-staruri ca Andreea Marin și Marcel Pavel, realizatoarea TVR 2 mizează pe o dispută „pe cinste” în debutul emisiunii de luni, 12 martie, de la ora 16.40, cu tema: „Mai bine femeie sau mai bine bărbat?!?”. Vedetelor li se vor alătura doi specialiști, sexologul Bebe Mihăescu și astrologul Cristina Demetrescu, iar Marcel Pavel, Dan Helciug și Daniel Iancu vor asigura partea muzicală.

Dacă alături de Mircea Radu disputele dintre tabăra bărbaților și tabăra femeilor erau mai temperate, Marina Almășan mizează acum pe firea explozivă a actorului Claudiu Bleonț, care spune că nu se va feri să se contrazică în direct cu mult umor. „Alături de Marina mă simt ca acasă, pentru că am un partener cu care pot să mă cert rămânând prieteni”, a mărturisit actorul.

Zâna, așa cum nu am mai văzut-o!

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu întâmplător, în prima ediție a noului sezon, Marina Almășan a invitat alături de ea o prietenă, pe Andreea Marin, iar tema disputei va fi subliniată cu diverse comparații hazlii, între modul de manifestare al femeilor și cel al bărbaților, în diferite situații punctuale: când fac shopping, când merg să se vaccineze, la doctor etc. Psihologii îi vor supune pe femeile și bărbații din platou unor teste inedite, iar amuzantele sondaje de opinie de pe stradă vor completa „meniul” primei ediții.