De ce tace „PRESA de PROPAGANDĂ a Noii Securităţi” în cazul denunţurilor FALSE făcute după DICTARE

De ce tace „PRESA de PROPAGANDĂ a Noii Securităţi” în cazul denunţurilor FALSE făcute după DICTARE

Este evident faptul că aceste dezvăluiri despre cum se întocmesc dosarele la DNA au picat ca un tunet peste „oficinele propagandei Noii Securităţi”, şi aşa cum punctează Chris Terhes, preşedinte al Coaliţiei Românilor din SUA, astfel de comportament arată cum sunt „sclavii din presă”.

Chris Terhes: "Oficinele propagandei Noii Securitati din România au scris ceva despre cum procurorul Zdreanţă, de la structura de elită a lui Kovesi, DNA Ploiesti, compunea denunturi în 2016 să-l ia pe Ponta şi Ghiţă pe motiv ca in 2012 Tony Blair şi-a traficat imaginea ca USL-ul de atunci să câştige alegerile?

Aceleaşi oficine de propagandă au scris ceva despre faptul ca poliţia a intrat abuziv în casa profesorului Riegler Corneliu, spărgându-i uşa, culcându-i la pământ logodnica şi lovindu-l cu patul puştii viitorul socru?

Nu veţi găsiti nici o menţiune despre aceste cazuri pe site-urile de propagandă ale Noii Securităţi. Asta vă demonstrează cat respect şi consideraţie au aceşti sclavi care se pretind jurnalişti pentru drepturile cetăţenilor din România.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prin astfel de sclavi din presă şi-a instaurat, iar apoi justificat atât Hitler cât şi Stalin sistemul de teroare". a comentat pe Facebook,  preşedintele  Coaliţiei Românilor din SUA.