Doi bărbați care ÎNȘELAU BĂTRÂNI la Hunedoara au fost ARESTAȚI

Doi bărbați care ÎNȘELAU BĂTRÂNI la Hunedoara au fost ARESTAȚI

Doi bărbați, unul de 28 de ani și altul de 63 de ani, sunt acuzați că ar fi înșelat un bătrân cu aproape 80.000 de lei anul trecut.

Pe 25.01.2018, Poliţia stațiunii Băile Herculane a fost sesizată de un bătrân de 81 de ani din comuna Cornea despre faptul că o persoană necunoscută i-a sustras o sumă foarte mare de bani, scrie Banatuldeazi.ro. 

Conform cercetărilor, pe 25.01.2018, între orele 11.00 – 12.00, la domiciliul victimei s-a prezentat un bărbat care, prin metoda împrietenirii cu acesta, l-a convins că în noaptea respectivă se vor schimba banii dar îl poate ajuta, întrucât are relații la o bancă, mai adaugă sursa citată. 

Bătrânul nu a ezitat și l-a invitat în locuință și i-a arătat toți banii. Autorul a verificat bancnotele, a pus deoparte câteva dintre ele, care nu ar fi trebuit schimbate, apoi profitând de neatenția victimei a părăsit imobilul cu suma de 77.510 lei, 250 euro și 100 de dolari.

Ne puteți urmări și pe Google News

Polițiștii au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară în municipiul Hunedoara, unde a fost identificat un tânăr de 25 de ani, din localitate, care a fost reținut pentru 24 de ore fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.