Băsescu aruncă BOMBA! Cine este VINOVATUL scandalului din PSD: „A provocat o criză, la îndemnul lui Dragnea”

Băsescu aruncă BOMBA! Cine este VINOVATUL scandalului din PSD: „A provocat o criză, la îndemnul lui Dragnea”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, duminică seara, la B1 TV, că scandalul din PSD a izbucnit de la ministrul de Interne, Carmen Dan.

Băsescu a acuzat-o pe Carmen Dan că este vinovată de ceea ce se întâmplă în PSD, susținând că, deși știa că premierul nu-și dorea schimbarea șefului din Poliție, Carmen Dan i-a forțat mâna.

Băsescu, DECLARAȚII EXPLOZIVE despre SCANDALUL din PSD: „Nu există, în lumea civilizată, o situaţie similară”

"Sincer să fiu, deşi nu aş vrea, pentru că nu îmi place să fie umilite femeile, dar doamna Carmen Dan e vinovată. Ştiind că desemnarea şefului poliţiei depinde de premier, cum anunţi tu public că va fi demis? Dacă nu poţi, de ce nu discuţi cu premierul? S-a pus singură într-o situaţie extrem de dificilă. Nu avea dreptul să facă asta, instituţional. Până şi în timpul lui Ponta, când avea o remaniere de făcut, dădea un telefon. Deci e un mecanism instituţional care funcţionează în doi: ministrul de Interne propune, premierul dispune. Şi atunci cum nu te consulţi cu premierul? Eu pe sursele pe care le am, doamna Carmen Dan ştia că premierul nu doreşte să-l schimbe şi a provocat o criză, la îndemnul lui Dragnea.", a declarat Traian Băsescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un important membru al PSD DĂ DE PĂMÂNT cu conducerea partidului: „Lăsați țara să trăiască”