VASLUI. I-a tăiat gâtul cu un pahar şi a uitat din ce cauză

VASLUI. I-a tăiat gâtul cu un pahar şi a uitat din ce cauză

Un tânăr din Vaslui, în vârstă de 30 de ani s-a îmbătat atât de tare încât nu-şi mai aminteşte de ce i-a tăiat gâtul altuia

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 04:00, în Clubul Bliss, din municipiul Vaslui. Martorii povestesc că, la un moment dat, un bărbat în vârstă de aproximativ 30 ani s-a dus la bar, a comandat o băutură, l-a luat de după gât pe un tânâr de 21 ani, au discutat ceva si, dintr-o dată, i-a dat un pumn, iar apoi l-a lovit cu paharul, informeazî colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă. “Îl avea în mână, dar nu-mi dau seama cum l-a tăiat. Posibil să-l fi spart înainte sau să-i fi dat cu putere astfel încât să se fi spart când l-a lovit”, a povestit un martor. Victima a ajuns la spital în stare gravă şi a fost băgată direct în sala de operatii. Starea sa este stabilă si în afara oricărui pericol. Agresorul a fost săltat de poliţişti.

Agresorul e amnezic

După altercaţie, oamenii legii l-au dus pe agresor la secţie, pentru a fi audiat. N-au reuşit să scoată prea mult de la el, întrucât bărbatul era mort de beat. Au asteptat ca individul să se trezească din beţie, iar apoi l-au interogat. Nici de data aceasta n-a fost cu prea mult noroc, întrucât nu-şi amintea mare lucru. Le-a spus politistilor că incidentul ar fi pornit de la o fată care ar fi dansat cu celălalt, dar nu este convins, pentru că nu-şi mai aduce aminte cu exactitate momentul. Lipsa memoriei nu l-a scutit pe agresor de vină, astfel că acesta s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru loviri şi alte violenţe.

Ne puteți urmări și pe Google News