Tânăr condamnat că a dat doi pumni unui bancomat. Aparatul îi „înghițise” o bancnotă de 50 de euro

Tânăr condamnat că a dat doi pumni unui bancomat. Aparatul îi „înghițise” o bancnotă de 50 de euro

Un tânăr din Vaslui în vârstă de 25 de ani a fost condamnat la închisoare pentru că a dat cu pumnul într-un bancomat. El s-a supărat că aparatul i-a „înghițit” o bancnotă de 50 de euro.

 Furia l-a costat pe Marian Crăciunel mai bine de zece ori decât paguba suferită. El a fost condamnat la două luni de închisoare cu suspendare pentru distrugere și este obligat să respecte un termen de încercare de doi ani, timp în care trebuie să facă vizite periodice la Poliție. Mai mult, băncii i-a plătit paguba de 350 de euro, și în plus are de achitat și cheltuieli judiciare de 1.000 de lei. 

În fața instanței nu a contat foarte mult că a achitat prejudiciul de 350 de euro băncii, întrucât instituția bancară nu și-a retras plângerea și procesul a mers mai departe, terminându-se cu condamnarea, relatează libertatea.ro. Tânărul poate însă să facă apel la decizia primei instanțe.

 

Ne puteți urmări și pe Google News

„Dacă banca si-ar fi retras plângerea din luna ianuarie, după ce Crăciunel a achitat integral prejudiciul cerut, suma de 350 de euro, atunci se rezolva totul. Dar banca nu a vrut si a fost condamnat. 2 ani de zile va trebui să fie verificat în permanentă, să anunțe la Probațiune unde se duce, unde lucrează. Nu e chiar ușor. Și pentru ce? Că a dat doi pumni într-un bancomat”, a spus unul din prietenii tânărului.