Fratele lui Mazăre a ieșit la atac. Informații explozive despre modul în care fostul edil poate fi adus în țară

Fratele lui Mazăre a ieșit la atac. Informații explozive despre modul în care fostul edil poate fi adus în țară

Fratele lui Radu Mazăre, Mihai Mazăre, a declarat pentru Antena 3 că fostul primar la Constanței poate a fi adus, luni, în țară, doar prin intermediul unui abuz.

Acesta a oferit o serie de informații cu privire la situația în care se află fratele său.

„Ultima oară am vorbit cu ele acum două zile. El este implicat în lupta cu DNA și cu sistemul din 2005, de când a fost ales Băsescu, care l-a transformat pe el în ținta DNA. Asta este o prostie supusă de un ziarist incompetent, o informație neverificată. Astăzi, el este într-o procedură de mutare din pușcăria grea într-o pușcărie care are condiții mai bune. Unde stătea el erau condiții indumane. A făcut o solicitare, dacă există, să fie mutat în condiții mai bune. El este acolo ajutat de iubita lui, Roxana, și de fiul său, Răducu, îi duc mâncare.

El a înțeles pe parcurul derulării proceselor că va fi executat. Are două procese mari la Înalta Curte, iar în completele care l-au judecta, președinte a fost Ionuț matei, un judecător temut. La un moment dat, din atitudinea completului, a înțeles că nu are nicio șansă, că va fi executat, nevând încredere în judecata de care va avea parte.

Ne puteți urmări și pe Google News

Învestiția nu este a lui. Radu Mazăre deține un teren cu mine acolo. Acolo există un consul din România și un vice-consul care este fiul doamnei acesteia. Radu Mazăre atacat de cei doi. Fiul doamnei consul s-a declarat în mod vădit ca persoana care urmează să vină acolo și să preia afacerea.

Nu o să merg la eruoport. Să vedem ce se va întâmpla. În madacascar, legislația spune că se fac în urma unei decizii a unei judecător. la ora actuală, extrădarea lui nu a fost judecată de niciun judecător. Eu nu înțeleg de ce auturitățile din România sunt convinși că autoritățile din Madacascar renunță la procedură și cor face extrădarea în mod direct.

Dacă se respectă legea în Madagascar, el trebuie să ajungă în fața unui judecător. Dacă nu se respect legea, el va fi adus luni.