Dragnea a făcut anunțul! Decizia a fost luată: „Eu am luat decizia ieri, după ce am discutat cu toți colegii”

Dragnea a făcut anunțul! Decizia a fost luată: „Eu am luat decizia ieri, după ce am discutat cu toți colegii”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că a hotărât personal anularea mitingului social-democraților din Capitală, programat pentru 22 mai.

Liviu Dragnea a declarat că a luat decizia miercuri, după o discuție cu colegii din teritoriu, în care a hotărât că nu se poate organiza un miting în weekend pentru că acesta s-ar suprapune cu mitingurile PNL și USR.

„Orice miting este important. Eu am luat decizia ieri, după ce am discutat cu toți colegii care se pregătiseră să vină în București. Am spus că cel mai important pentru noi este ca în ultima săptămână, în fiecare zi, în fiecare seară, să stăm în dispozitivele de campanie să discutăm cu oamenii. 

Decât să aducem 100 de mii de oameni la Romexpo, într-un miting care, sigur, e important, dar este cu o zi înainte de a se termina campania, mai bine preferăm să rămânem în oraș. Am fi vrut să-l facem în weekend, numai că ne-am trezit târziu. Weekend-ul e ocupat de PNL și USR, iar să îl facem tot în weekend, în altă parte a Bucureștiului înseamnă că am bloca tot orașul”, a declarat Liviu Dragnea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Miercuri, secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, declara că PSD a hotărât anularea mitingului pentru că social-democrații nu doresc blocarea traficului în Piața Victoriei.

„Am hotărât să anulăm mitingul de pe 22 mai din București, din mai multe motive.

Unul ar fi că toți colegii care doreau să participe la miting au vrut să facem evenimentul în Piața Victoriei. Ori acolo am fi blocat toată circulația, mai ales în cursul săptămânii, și cream un disconfort vizibil bucureștenilor.

Doi. La Romexpo, noi am cerut autorizație pentru 150.000 de participanți, dar acolo mai mult de 120.000 nu încap și erau anunțați deja 150.000 de mii.

Al treilea motiv este că am hotărât ca săptămâna viitoare să ne ocupăm strict de activitățile de campanie din teritoriu.

Cu toate aceste lucruri cumulate am ajuns la concluzia că trebuie să anulăm acest miting.

Dacă făceam în weekend ne suprapuneam cu cei de la PNL, iar noi vrem să ne facem campania cu calm, să nu creăm disconfort”, a declarat Codrin Ștefănescu.