Cât a plătit PSD pentru autobuzele de la Iaşi? Întrebarea a generat taifunul în direct, la Realitatea TV. News alert

Cât a plătit PSD pentru autobuzele de la Iaşi? Întrebarea a generat taifunul în direct, la Realitatea TV. News alert

PSD a organizat, joi, la Iaşi, un miting regional, cu ocazia Zilei Europei, la care au participat aproximativ 8.000 de persoane. Majoritatea participanţilor au fost aduşi cu 700 de autobuze. Acest subiect a fost dezbătut la un post de televiziune, unde invitat a fost Augustin Hagiu, președintele FORT.

Întrebat fiind despre cât a plătit PSD pentru utilizarea celor 700 de autobuze, Hagiu s-a enervat şi a ridicat vocea la moderator, potrivit stiridiaspora.ro

 „Asta e interpretarea dumneavoastră. Doamna Marinela, mă lăsați să vă răspund? Puneți întrebări sau faceți altceva", a spus Augustin Hagiu.

 „Să coborâm un pic tonul ca să ne înțelegem omenește", a răspuns prezentatoarea .

 „Înseamnă că vreți altceva. Vreți informații sau ce facem aici? (...)Treaba mea nu e să fac contractele sau să iau vreun comision, ci să mă asigur de un singur lucru, pe care l-am stabilit de mult timp și nu doar cu cei de la PSD, cu cei cu care de fiecare dată am interacționat pe zona de transport. Le-am spus clar: Nu mai încercați să faceți presiuni pentru că ele ajung la mine", a mai spus Hagiu. 

Întrebat și cât au costat cele 700 de autobuze, președintele FORT nu a știut să ofere un răspuns.

„Prețul pe kilometru este de 1,3 euro. În funcție de locul în care pleacă, se calculează.(...) FORT nu a încasat niciun leu că FORT nu se ocupă cu așa ceva.(...)FORT nu este firmă de transport, este un patronat care se asigură că nimeni nu e abuzat, că lucrurile sunt plătite", a mai declarat Augustin Hagiu. 

La miting, Piaţa Unirii din Iaşi a fost delimitată cu garduri metalice, iar pe scena amplasată a avut loc un spectacol folcloric, iar ulterior liderii PSD Liviu Dragnea şi candidaţi la alegerile europarlamentare au ţinut discursuri.