Unde a fost surprins Tăriceanu în noaptea de Înviere. Care este mesajul transmis de președintele Senatului

Unde a fost surprins Tăriceanu în noaptea de Înviere. Care este mesajul transmis de președintele Senatului

Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului și liderul formațiunii politice ALDE, care sărbătoreşte duminică Paştele, a transmis un mesaj tuturor credincioşilor: „Fie ca Învierea domnului nostru Isus Hristos să ne lumineze gândurile şi să aducă pace şi binecuvântare în familiile noastre ca şi în viaţa publică”.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a participat împreună cu soţia, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la slujba de Înviere de la Catedrala Sf. Iosif din București.

Tăriceanu a transmis un mesaj tuturor credincioşilor care sărbătoresc Paştele: „Fie ca Învierea Domnului nostru Isus Hristos să ne lumineze gândurile şi să aducă pace şi binecuvântare în familiile noastre ca şi în viaţa publică. Miracolul Învierii nu este doar un eveniment din trecut, ci o promisiune pentru viitor, o promisiune făcută de Dumnezeu fiecăruia dintre noi şi tuturor împreună. Hristos a Înviat”.

Pentru șoții Tăriceanu nu au fost luate măsuri speciale și au stat alături de ceilalți credincioși.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sujba de la catedrala „Sfântul Iosif” din Capitală a fost cu adevărat impresionantă.

Arhiepiscopul Ioan Robu a binecuvântat lumânarea pascală de la care oamenii au luat apoi lumina care au dus-o mai apoi acasă.

Credincioșii catolici au umplut sâmbătă noaptea catedrala Sfântul Iosif din Capitală. Slujba Învierii a început în fața bisericii, cu binecuvântarea focului și aprinderea lumânării pascale.