Explozie într-un bloc din Constanța. Zeci de persoane evacuate

Explozie într-un bloc din Constanța. Zeci de persoane evacuate

Un bărbat a suferit arsuri după ce în apartamentul său a avut loc o explozie în urma căreia alte 11 apartamente au fost afectate. Zeci de persoane s-au autoevacuat. Pompierii au intervenit pentru scoaterea rănitului salvarea.

Cel puțin 10 pompieri cu două autospeciale de stingere de la Detașamentul Palas, al ISU Dobrogea, au ajuns rapid pe aleea Egretei din Constanța după ce, în jurul orei 7,00, locatarii au sunat la 112, anunțând că, într-o garsonieră din blocul C5, a avut loc o explozie, neurmată de incendiu. Cauza probabilă, acumularea de gaze de la o butelie de aragaz, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță.

Exlozia s-a produs când proprietarul a aprins chibritul pentru a încălzi apă într-un ibric. La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical terapie intensivă mobilă SMURD C. 

În urma deflagrației, bărbatul de 58 de ani care locuia în garsonieră a suferit arsuri de gradul 1 și 2 la nivelul membrelor inferioare și superioare, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Constanța. Explozia a fost atât de puternică încât a afectat încă 11 garsoniere ale căror uși și geamuri au fost avariate.

Ne puteți urmări și pe Google News