Iohannis, făcut praf de Dragnea: „Mai sunt câțiva derbedei securiști”

Iohannis, făcut praf de Dragnea: „Mai sunt câțiva derbedei securiști”

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a aflat, duminică, în Gorj, la Tîrgu Jiu, unde filiala şi-a ales un nou preşedinte, în urma plecărilor din ultima vreme, la partidul lui Victor Ponta.

În discurs, Dragnea a vorbit şi despre toate proiectele pe care PSD vrea să le realizeze, dar nu reuşeşte din cauza „sistemului”.

„Mai sunt câţiva derbedei securişti prin ministere”, a spus Dragnea, adăugând că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, ar trebui să fie atent la aceste lucruri şi la piedicile care vin chiar din interiorul sistemului.

Preşedintele PSD a spus că deciziile nu se iau la Bucureşti, aşa cum transmit unii, scrie Libertatea.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Unii spun că deciziile se iau la București. Habar n-au. Asta spun cei care nu și cunosc țara, cei crescuți în eprubete politici și laboratoare. Nu știu că viața e la Giurgiu, Botoșani, Bistrița, unde trăiesc oaenni. Am muncit mult cu Vasile Dâncu în 2013 să descentralizăm România. Am avut piedicile întregului sistem. Nu am renunțat la proiect, trebuie să ducă decizia și mai aproape de cocomunități. Nimeni din acest sistem ocult nu vrea acest lucru, el vrea toți banii și decizia la București”, a declarat Liviu Dragnea.

El a continuat: „Să nu mai stăm să dormim, să ne împiedicăm, să stăm după cei care nu vor să facă”. Dacă vreţi să vă uitaţi în ochii copiilor şi ochii semenilor, să spuneţi că ai făcut tot ce s-a putut, ieşiţi la luptă, şi spuneţi adevărul. Toate minciunile, scandalul, circul are ca scop ca oamenii să nu vadă ce am făcut, să nu simtă ce am făcut, şi să spună că am făcut rău”.