Teorie incendiară despre Klaus Iohannis. Dacian Cioloș ar cunoaște detalii despre Kovesi

Teorie incendiară despre Klaus Iohannis. Dacian Cioloș ar cunoaște detalii despre Kovesi

Dacian Cioloș a declarat vineri că președintele Klaus Iohannis ar putea cere Guvernului să o susțină pe Laura Codruța Koveși la șefia Parchetului European.

„Sigur că ar putea să le ceară acest lucru, dar, în Consiliul de miniştri, miniştrii şi Guvernul sunt cei care reprezintă România. Ar putea teoretic, nu ştiu dacă ar putea obliga Guvernul să ţină cont de acest mandat”, a declarat Dacian Cioloș.

Analistul politic Bogdan Chirieac a venit cu o speculație prin care spune că Dacian Cioloș l-ar putea atrage într-o capcană pe președintele Klaus Iohannis.

„Este o speculație pe care o fac: domnul Cioloș știe că doamna Kovesi urmează să fie dată în vileag cu anumite lucruri, fapt care ar duce la prăbușirea dânsei. Îl duce pe Iohannis într-o capcană. Și mă gândesc la filme, la poze, la alte dosare penale, ceva. Pentru că doamna Kovesi este ridicată extrem de sus acum, e pe Everest și poate că cineva are intenția să-i dea vânt, să se prăbușească cu zgomot. O fi știind domnul Cioloș ceva?", a spus Bogdan Chirieac, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Ne puteți urmări și pe Google News