Emoţii penale pentru Ilie Năstase. Judecătorii dau astăzi decizia

Emoţii penale pentru Ilie Năstase. Judecătorii dau astăzi decizia

Fosta stea a tenisului Ilie Năstase are mari probleme cu justiţia, după ce a fost acuzat că a condus băut şi a refuzat prelevarea de probe biologice.

Cercetarea judecatoreasca în dosarul în care fostul tenismen este acuzat de sustragere de la prelevarea de probe a fost finalizatp, iar azi ar urma ca magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 să anunţe prima decizie.

Ilie Nastase a cerut ca dosarul să fie judecat în procedură simplificată şi şi-a recunoscut faptele. Instanta a admis această cerere.

Fostul mare jucator de tenis a spus că este de acord cu munca în folosul comunităţii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Regret foarte mult situația. Am și eu o familie, copii și regret, a spus Ilie Nastase.

Este și culpa domnului Năstase și a organelor de poliție. A avut o atitudine sinceră. A precizat că nu credea că săvârșeste o infracțiune că refuză prelevarea de sânge. (...) Legat de-a doua faptă, distanța dintre cele două fapte este mică. Între 4 dimineața și 11 când, a mers la camera de gardă pentru că prezenta leziuni grave care i-ar fi pus viața în pericol. Stătuse 3 ore la Mina Minovici (institutul de Medicină Legală, n.r.), stresul post traumatic cauzat de încătușare starea emoțională era de înțeles. (...) Nu s-a urcat la volan, a luat scuter pentru că avea permis de conducere eliberat la Monaco, potrivit căruia avea dreptul să conducă acel scuter. Nu a știut că dreptul de a conduce i-a fost suspendat, a declarat în fața instanței avocatul lui Ilie Nastase.