Modificare IMPORTANTĂ la Facebook și WhatsApp. Ce se va întâmpla cu mesajele trimise din greșeală

Modificare IMPORTANTĂ la Facebook și WhatsApp. Ce se va întâmpla cu mesajele trimise din greșeală

Facebook va permite utilizatorilor să șteargă un mesaj nedorit. Aceștia vor avea la dispoziție 10 minute să se răzgândească și să recurgă la ștergerea mesajului. Funcția de ștergere poate fi accesată atât în rețeaua Facebook cât și în aplicația mobilă WhatsApp.

Funcția de ștergere se adresează celor care au trimis mesaje nedorite,adresate unor destinatari nepotriviți, comentarii generatoare de regrete şi chiar gafe, au anunțat reprezentanții companiei americane, conform bzi.ro

Facebook a decis să permită utilizatorilor să șteargă mesajele care au fost trimise din greșeală. Compania a implementat recent această funcție de ștergere a mesajelor nedorite. Utilizatorul va avea la dispoziție un interval limitat de timp în care poate șterge mesajul. După ce mesajul a fost șters, persoana care l-a recepționat sau grupul vor vedea în locul acestuia o notificare cum că acesta a dispărut. 

Timpul în care mesajul poate fi șters este de 10 minute de la trimitere. După trecerea celor 10 minute, funcția de ștergere este dezactivată. 

Ne puteți urmări și pe Google News

"Vi s-a întâmplat deja sa trimiteți un mesaj unui alt grup (de prieteni) decât grupul pe care doreați sa il contactați, sa faceți o greșeală de scriere sau pur si simplu sa doriți sa ștergeți un mesaj dintr-o conversația? Nu sunteți singurul!", se afirma in acel comunicat.

Noua opțiune era așteptată cu mare interes după o dezvăluire făcută în 2018, potrivit căreia fondatorul si CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, dispunea de posibilitatea de a șterge mesaje deja expediate.

Funcția "Remove for Everyone" ("Sterge pentru toată lumea") se deschide atunci când utilizatorul face un clic pe mesajul in cauza in primele 10 minute după expediere, pe dispozitivele mobile ce dispun de cele mai recente versiuni ale sistemelor de operare iOS (Apple) si Android (Google).