STELIAN ION cere ABROGAREA legii RECURSULUI COMPENSATORIU

STELIAN ION cere ABROGAREA legii RECURSULUI COMPENSATORIU

Deputatul USR de Constanța, Stelian Ion, a redactat Legea pentru abrogarea recursului compensatoriu, iar astăzi va depune proiectul la Parlament. El susține că “monstruosa” lege a făcut deja multe victime nevinovate.

"Umblă Moartea liberă pe străzi, eliberată de Dragnea și Nicolicea, iar noi stăm cu mâinile-n sân!” comentează parlamentarul Stelian Ion pe pagina sa de Facebook, anunțând că a redactat deja Legea pentru abrogarea monstruosului "recurs compensatoriu". Astăzi îi dăm forma finală și o depunem la Parlament. Sper să găsim pe cineva pe la secretariat...

“Ca să fie clar: propunerea a venit de la guvern cu un filtru judiciar, era o formă a liberării condiționate, dar a fost măcelărită de Nicolicea în Camera Deputaților. Ne-am opus, am încercat să o îmblânzim cu amendamente, am atacat-o la CCR, dar degeaba. A ieșit o lege criminală, dar "constituțională". Dacă vrem să nu mai moară oameni nevinovați, trebuie să o abrogăm în regim de urgență! Da, în cazul ăsta ar trebui dată o OUG de abrogare pentru că este ditamai urgența: mor oameni, sunt violate femei, sunt tâlhăriți românii pe stradă de infractori eliberați înainte de termen, fără discernământ.

Trebuie făcută o precizare: dacă era după UDMR, în loc de 6 zile, infractorii primeau un "cadou" de 9 zile reduse la fiecare 30 executate! Cetățeni români de etnie maghiară, de asta i-ați votat pe indivizii ăștia? Să-i scoată pe criminali să ne omoare pe străzi?!", a postat deputatul USR de Constanța, Stelian Ion, pe pagina personală de Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News

Indignarea parlamentarului intervine în urma tragediei de sâmbăta trecută, de la Mediaș, când un tânăr, de 25 de ani, a fost înjunghiat mortal de un bărbat de 30 de ani, recidivist, condamnat pentru omor şi eliberat în baza legii recursului compensatoriu. Victima a murit la spital. Criminalul a fost prins și arestat.