Tatăl unei fete dispărute, batjocorit de Poliție! Caz scandalos la Buzău

Tatăl unei fete dispărute, batjocorit de Poliție! Caz scandalos la Buzău

Adolescenta dispărută se numeşte Milena Maria Gavrilă, are 14 ani și este din comuna Pârscov, județul Buzău. Ea a dispărut în urmă cu două săptămâni, iar părinții o caută și speră că o vor găsi în viață.

Dispariția adolescentei a fost reclamată de părinți la poliție, iar unul dintre oamenii legii i-a oferit o explicație halucinantă tatălui.

În urmă cu două săptămâni, Milena Gavrilă a dispărut de acasă, iar de atunci și până în prezent, nimeni nu a reușit să o găsească sau măcar să vorbească cu ea. Părinții ei au reclamat dispariția la poliție.

La scurt timp de la acest moment, mama adolescentei a primit un telefon de la un individ care locuiește într-un alt sat din Buzău și care a anunțat-o că fiica ei nu se mai întoarce acasă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tatăl fetei a mai precizat că a anunțat dispariția fetei la poliție, însă a fost anunțat de agenți că „trebuie să accepte situația”.

„De două săptămâni nu știu nimic de fiica mea. Milena a fost coruptă de acest individ. El a spus că a întreținut relații intime cu fata și cu toate astea este liber. M-a amenințat că are relații în Poliție. Chiar șeful de post mi-a spus că trebuie să accept situația, că nu am ce să fac”, a declarat tatăl fetei, potrivit observator.tv.

Deşi are doar 14 ani, imediat după dispariţie, pe pagina de Facebook a fetei a apărut faptul că ar fi măritată.