Bărbat decapitat, descoperit pe un câmp. Ce bănuieli au procurorii

Bărbat decapitat, descoperit pe un câmp. Ce bănuieli au procurorii

Corpul decapitat al unui elveţian în vârstă de 81 de ani a fost descoperit miercuri la marginea unui câmp din estul Franţei, la frontiera cu Elveţia.

Macabra descoperire a fost făcută miercuri după-amiaza de un angajat municipal responsabil pentru curăţarea zonei în comuna de frontieră Ferney-Voltaire (est).

„Era cu siguranţă de mai multe zile acolo, corpul era în stare de putrefacţie avansată. Capul a fost găsit lângă trup, însă nu excludem să fi fost vorba de vreun animal", a declarat procurorii francezi.

În mod ciudat, bărbatul nu purta nici pantaloni, nici lenjerie. Procuratura din Bourg-en-Bresse (est) consideră că, din cauza vârstei bărbatului, a zonei izolate unde a fost găsit şi a faptului că avea bani la el, este posibil ca acestuia să i se fi făcut rău în timp ce îşi făcea nevoile.

Ne puteți urmări și pe Google News

Corpul a putut fi identificat datorită documentelor de identitate găsite în hainele sale, fiind vorba de un cetăţean elveţian în vârstă de 81 de ani, care dispăruse din 2 iunie.

În încercarea de a determina cauzele morţii, rămăşiţele sale fost transferate la institutul medico-legal din Lyon, în timp ce autorităţilor elveţiene li s-au cerut informaţii despre persoana decedată, anunță Agerpres.