Evenimentul Zilei > Social > 78 de societăţi din Giurgiu sunt în Topul Naţional al firmelor
78 de societăţi din Giurgiu sunt în Topul Naţional al firmelor

78 de societăţi din Giurgiu sunt în Topul Naţional al firmelor

Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Giurgiu, Alexandru Epîngeac, a declarat la ediţia a 23-a a Topului Firmelor din judeţ că, dintre cele 6.700 de firme, 798 au fost incluse în top. Dintre acestea, un număr de 78 de societăţi sunt şi în Topul Naţional al firmelor.

" Dintre cele 6.700 de firme din Giurgiu au fost selectate de către calculator, pe baza cifrei de afaceri şi a bilanţului depus de societăţile comerciale, un număr de 798 de firme, cu 168 mai multe faţă de 630 în 2014 şi vreau să vă spun că dintre cele aflate în top, un număr de 78 de firme au fost incluse şi în Topul Naţional al Firmelor. A fost o situaţie grea şi este o situaţie grea în permanenţă, faptul că foarte mulţi dintre dumneavoastră aţi reuşit să rămâneţi în top şi mulţi sunt prezenţi în top de când am început să facem această festivitate înseamnă că acolo a fost un management bun, că oamenii au fost corecţi în afaceri şi că s-au ocupat să îşi menţină firmele pe poziţii", a declarat Alexandru Epîngeac, conform unui comunicat Agerpres.
La ediţia din acest an a Topului Firmelor au fost acordate diplome pentru activitatea depusă în anul 2015 şi trofee de excelenţă pentru cei care, timp de trei ani consecutiv, au fost pe locurile unu doi şi trei şi diplome de onoare.
"Pentru tot ce faceţi pentru municipiul Giurgiu şi pentru judeţul Giurgiu vă mulţumim şi sperăm că şi în perioada imediat următoare să vă asigurăm de tot sprijinul nostru, al Primăriei, pentru dezvoltarea activităţilor dumneavoastră. Pot să vă informez că pentru obţinerea unui certificat, oricărui document, autorizaţie de construcţie facem tot posibilul ca acestea să fie emise într-un termen destul de scurt de până la cinci zile şi să contribuim în acest fel pentru ca dumneavoastră să vă puteţi continua activităţile şi să aveţi rezultatele pe care le scontaţi. De asemenea, vă informăm că Primăria municipiului este pe cale de a depune în acest an foarte multe proiecte, valoarea acestora ajunge aproape la 50 de milioane de Euro în diverse domenii", a declarat viceprimarul municipiului Giurgiu, Ion Dragomir.