Anna Wintour, redactor-şef al revistei de modă Vogue USA, a dezvăluit câteva detalii despre viaţa sa privată, după ce a răspuns la 73 de întrebări ale unui interviu, postat pe site-ul revistei sale.

Anna Wintour a răspuns la întrebări în luxosul ei birou, cu prilejul încheierii evenimentului Fashion Week din New York, unde a fost prezentă, în primele rânduri, la toate defilările. Îmbrăcată într-o rochie cu imprimeu floral și fără să se despartă de ochelarii cu lentile mari de soare, Anna a mărturisit că ceea ce-i lipseşte cel mai mult din Marea Britanie natală este "umorul", potrivit AFP.

Fără selfie

Urmărită permanent de camera de filmare, ea a recunoscut că nu s-ar îmbrăca niciodată în întregime în negru, are fobie de păianjeni, detestă horoscopul şi "nu se ştie să cânte". Întrebată care sunt cele trei lucruri care nu-i lipsesc niciodată din geantă, a răspuns senină, că "poartă rareori geantă". Ea a mărturisit totodată că nu are smartphone, urmăreşte serialul "Homeland", îi place mai mult cafeaua decât ceiaul şi i-ar plăcea să viziteze India.

Anotimpul său preferat la New York este primăvara, iar muzeul preferat este Metropolitan. Întrebată dacă vrea să apară într-un selfie cu prilejul acestui interviu Anna Wintour a refuzat tranşant. "Nu am apărut niciodată în vreun selfie şi nu o să încep acum", a spus ea calmă.