Evenimentul Zilei > Horoscop > 70 de lucruri de știut despre Joe Biden, cel mai în vârstă președinte ales. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
70 de lucruri de știut despre Joe Biden, cel mai în vârstă președinte ales. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

70 de lucruri de știut despre Joe Biden, cel mai în vârstă președinte ales. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

În această zi de luni poţi convinge cu uşurinţă. Dar, evită semnele de foc, pentru că nu vei cădea de acord, în niciun fel, nici asupra fondului, nici asupra formei!

Să vedem ce o să mai aducă pisica, există o tăcere suspectă din partea marilor comentatori politici străini pe subiectul alegerilor din State. Ce subiect formidabil de film! Coroborat cu dubiosul Parkinson al lui Vladimir Vladimirovici, decartarea lui Donald Trump și lipsa de noroc a lui Biden poate arunca lumea într-un haos favorabil Chinei. Și apariția unor rogue state, gen Turcia lui Erdogan.

O să mai revenim, repet, să vedem ce o să mai aducă pisica ”Stars and Stripes”. Doar mâine este, în definitiv, o altă zi!

 

 

 

 

 

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Horoscop
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: