EVZ: La mulți ani pentru cei 20 de ani de 3SE! Succesul vostru a marcat piață muzicală din România. Uitându- vă în retrospectivă, ce concluzii trageți?

3SE: Mulțumim mult! Sunt cei mai frumoși ani. Deși am absentat 6 ani, revenirea pe scenă alături de bândul nostru a fost că și când nu am fi lipsit deloc. Ne-am maturizat împreună, acum suntem părinți. Majoritatea fanilor noștri sunt la rândul lor părinți. La concertele noastre vedem copii, adolescenți care abia ne descoperă muzică, dar și pe cei de aceeași vârstă cu noi. Muzica nu pune bariere între generații.

– Ați colindat țara în lung și în lat și cred că ați descoperit lucruri interesante…

România e frumoasă, e bogată! Deși avem încă multe lipsuri, nu cred că e român care să nu-și iubească țara. Și e normal să fie așa. Aici ne sunt rădăcinile. Calitățile românului sunt ospitalitatea, căldura sufletească, simțul umorului chiar și în perioade mai grele. Oriunde mergem și cântăm în lume, românii ne primesc cu aceeași căldură.

– Care sunt piesele marca 3SE care vă aduc cea mai mare mândrie?

– Cele mai iubite piese sunt „Amintirile”, „De ziua ta”, „Emoții”, „Vorbe care dor”, „Clipe”, „Cine ești”. Deși e greu să faci un clasament… Dar de departe, „Amintirile” e cea mai savurată piesă în concertele noastre.

– Care sunt cele mai mari realizări ale voastre?

– Cred că suportul celor care ne ascultă muzică. Toți acești oameni frumoși care ne sunt alături, mulți dintre ei din 1997. Cântecele pe care le-am compus în toți anii ăștia. În plan personal, desigur familiile, iar copiii noștri sunt cele mai mari hituri din viață noastră.

– Care este povestea din spatele piesei ”Stele”?

– Piesa „Stele” este despre starea de spirit pe care o ai atunci când iubești, acea starea de plutire. Ne-am bucura tare mult să devină una dintre piesele voastre de dragoste favorite.