3 moduri de a purta veste puf pentru bărbați în 2022

3 moduri de a purta veste puf pentru bărbați în 2022

Vesta este o piesă vestimentară interesantă, pe care alegi să o porți atunci când este suficient de cald încât să nu ai nevoie de o geacă, dar totuși rece încât nu poți sta doar în bluză. Așa ai tendința să crezi. Însă, vesta nu este purtată doar din această cauză. Îți poți crea niște ținute interesante la care să asortezi o vestă, iar pe lângă utilitate aceasta îți va da un aer chic, modern și interesant. Iată trei moduri în care poți purta vesta de puf.

Ținuta sport

Una dintre variantele în care poți să porți o vestă de puf este la o ținută sport. În acest caz este de preferat să alegi o vestă cu glugă, dintr-un material de fâș. Buzunarele, pentru că este necesar ca aceasta să aibă buzunare, vor fi închise cu fermoar. Unele dintre modele au inclusiv un buzunar la piept, mai mic. Asortează acest tip de vestă la o pereche de jeanși și pantofi sport, purtată peste un hanorac, sau o poți purta chiar peste un trening. Trebuie să ții cont totuși în această situație de faptul că vesta de fâș peste trening sau cu pantaloni largi are un efect de amplificare, așa că dacă ești deja o persoană plinuță poate este bine să verifici dacă aceasta este alegerea potrivită pentru tine. Dacă ești genul care poartă șapcă, atunci în acest tip de ținută vei putea introduce cu succes și acest accesoriu. Pe lângă asta poți purta un rucsac sau o geantă sport pentru a întregi ținuta. Ești astfel pregătit pentru o plimbare în parc, pentru o sesiune de cumpărături și chiar pentru a lua prânzul în oraș. Vestele sport sunt de obicei foarte colorate și cu diferite imprimeuri. Acestea îți dau un aspect tineresc și activ.

Ținuta casual

Dacă vrei să introduci vesta de puf într-o ținută casual, atunci este cazul să alegi o variantă fără glugă. Alege să porți această vestă peste o cămașă sau un pulover subțire, la o pereche de blugi și niște pantofi de piele casual, sau chiar niște ghete. De data aceasta este de preferat ca vesta să nu aibă foarte multe accesorii pe ea, ceea ce înseamnă că se scot fermoarele de la buzunare, acestea devenind foarte discrete. Culorile potrivite pentru o vestă într-o ținută casual sunt de obicei neutre, uni, însă nu trebuie să te rezumi la negru și maro. Poți să alegi dintr-o gama variată de veste barbati și să asortezi vesta preferată ținutei tale vizitând diferite magazine online. Multitudinea de produse oferite este una care poate mulțumi cu succes orice gusturi și stiluri. Asortează o geantă de piele și o curea și vei obține o ținută casual perfectă.

Ținuta elegantă

Poate pare ciudat când te gândești la o ținută elegantă să introduci și o vestă, însă această piesă vestimentară este atât de versatilă încât se poate purta cu succes și într-o astfel de ținută. Dacă alegi să porți o vestă la o ținută elegantă, atunci în mod sigur o vei purta peste o cămașă, vesta va fi într-o culoare uni, de preferat neagră, și va fi dintr-un  material mai elegant. O poți purta cu niște pantaloni eleganți și o pereche de pantofi pentru a-ți completa ținuta pentru birou. Poți accesoriza toată această ținută cu o geantă pentru documente și o curea asortată.

Ne puteți urmări și pe Google News