Sorin Roșca Stănescu: Congresul USL, inutil. USL nu mai există

Sorin Roșca Stănescu: Congresul USL, inutil. USL nu mai există

Senatorul PNL Sorin Roșca Stănescu a declarat, la Talk B1, că organizarea unui Congres extraordinar al USL pentru a se valida din nou candidatura lui Crin Antonescu la alegerile prezidențiale este o absurditate.

„Acest congres este o utopie. Pentru a exista un congres USL ar trebui să existe trei congrese, unul PSD, unul PNL și unul PC. Numai în aceste condiții ar putea fi urmate de unul USL” a spus Roșca Stănescu, conform b1.ro.

Acesta a adăugat că un astfel de congres este inutil pentru că USL nu mai există. „Și ce ar putea face acest congres? Să întoarcă mortul de la groapă? Chiar dacă există un Guvern, în funcțiune USL nu mai există de facto. Nu doar în Ilfov și în alte județe ale țării, nu mai există nici la nivel central. Deci ar putea să facă? Nu se mai poate întoarce mortul de la groapă”, a completat Sorin Roșca Stănescu. Ideea unui Congres al USL a fost propusă astăzi de vicepreședintele PNL Florin Țurcanu. CITIȚI ȘI:

  • Pesediștii și liberalii ȘI-AU SĂRIT LA BEREGATĂ din a doua zi a anului. Se cere CONGRES EXTRAORDINAR pentru revalidarea candidaturii lui Antonescu
  • TENSIUNI ÎN USL. Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, îi răspunde lui Țurcanu: Nu există Congresul USL
  • Un vicepreşedinte al PNL cere organizarea unui congres al USL pentru validarea candidaturii lui Crin Antonescu la prezidenţiale
  • Vicepreşedintele PSD Gabriela Vrânceanu Firea: Cel mai bine ar fi ca USL să se rupă în martie

Ne puteți urmări și pe Google News