Editura Evenimentul si Capital

EVZ 25 ani

România, sub cod galben de VISCOL și NINSORI. Două femei au MURIT. ZECI de oameni sunt blocați pe drumurile ÎNZĂPEZITE și trenuri ANULATE. PLUS arterele ÎNCHISE circulației

Două tinere și-au pierdut astăzi viața,în ambulanțele i a murit în salvare, printre nămeți
Autor: | | 93 Comentarii | 8104 Vizualizari

Ninsorile și viscolul au ridicat, din nou, mari probleme în zona de sud și sud-est a țării, unde mai multe județe au fost luni succesiv, sub cod roșu și portocaliu de fenomene meteo extreme. Două femei, din județele Tulcea și Vaslui, și-au pierdut viața, în timp ce se aflau în ambulanțele care trebuiau să le transporte la spital și care au rămas blocate pe drumurile înzăpezite, iar zeci de mașini au rămas înzăpezite, oamenii așteptând cu înrigurare intervenția dumarilor.

Potrivit Infotrafic, zece judeţe din estul şi sud-estul ţării sunt sub cod galben de ninsori şi vânt până marţi, la ora 6.00, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM). Circulaţia este în continuare închisă pe autostrada A2, tronsonul Lehliu - Feteşti şi pe 20 de drumuri naţionale, din cauza condiţiilor meteo, precum şi pe DN5 Bucureşti - Giurgiu, din cauza unui accident între un tir şi o cisternă cu propan. Din pricina vântului puternic, porturile din judeţul Constanţa sunt închise traficului maritim, respectiv fluvial.

Nici situația pe calea ferată nu este mai bună, CFR Călători informează că 15 trenuri nu vor circula, marţi, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi există riscul ca numărul curselor anulate să crească, în funcţie de starea vremii, informează CFR Călători. DETALII AICI 

UPDATE ora 00.15. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza ninsorii abundente și a viscolului, sunt închise următoarele artere rutiere:

1. A2 Lehliu- Feteşti;

2. DN2B Buzău - Galaţi;

3. DN22 Râmnicu Sărat (jud. Buzău) – Babadag (jud. Tulcea);

4. DN23 Focșani – Măicănești (jud. Vrancea);

5. DN21 Brăila – Slobozia (jud. Ialomița);

6. DN2N Bogza – Dumbrăveni (jud. Vrancea);

7. DN23B Măicănești – Ciorăști (jud. Vrancea);

8. DN23A Gologanu - Mărtinești (jud. Vrancea);

9. DN24 Tișița (jud. Vrancea);

10. DN24D Tulucești – Vârlezi (jud. Galați);

11. DN21A Bărăganu (jud. Brăila) - Țăndărei (jud. Ialomiţa);

12. DN11A Podu Turcului (jud. Bacău) – Bârlad (jud. Vaslui);

13. DN22D Horia (jud. Constanța);

14. DN22E I.C.Brătianu (jud. Tulcea);

15. DN22F Izvoarele – Nalbant (jud. Tulcea);

16. DN22A Cataloi (jud. Tulcea) – Saraiu (jud. Constanța);

17. DN24A Huşi - Murgeni (jud. Vaslui);

18. DN24B Huşi - Albiţa (jud. Vaslui);

19. DN25 Tecuci - Şendreni (jud. Galați);

20. DN2F Bacău - Ivăneşti (jud. Vaslui);

21. DN67C Novaci – Rânca (jud. Gorj). De asemenea, din pricina unui accident în care au fost implicate un autotren și o autocisternă (încărcată cu propan), traficul pe DN5 București – Giurgiu este oprit pe ambele sensuri între localitățile giurgiuvene Călugăreni și Adunații Copăceni. DETALII AICI

FILMUL ZILEI DE LUNI:

UPDATE 23.50După aproape 20 de ore de la momentul la care a solicitat o ambulanţă, o femeie gravidă din localitatea Tătaru, judeţul Brăila, aflat sub cod roşu de vânt şi ninsori, a ajuns la o unitate medicală din Slobozia ca să nască. În judeţul Brăila, marți, la miezul nopții, erau 18 drumuri judeţene închise şi toate drumurile naţionale. Totodată, 67 de localităţi nu au curent electric, iar 57 nu au apă. DETALII AICI

UPDATE 23.30. Zeci de mașini care circulau spre Republica Moldova au rămas blocate în zăpadă luni, pe DN 24 A Crasna - Albița. Oamenii așteaptă disperați intervenția drumarilor, la ore bune după lăsarea întunericului. Din cauza vicolului, patru localități din Vaslui au rămas fără energie electrică, zece drumuri județene sunt înzăpezite, patru drumuri naționale sunt închise, iar pe toate arterele din județ se circulă în condiții de iarnă. DETALII AICI

UPDATE 21.40. Centrul Infotrafic anunță că, la ora 21.30, erau închise circulației 20 de drumuri naționale și un tronson al autostrăzii A2. DETALII AICI

UPDATE 21.00. Şase autoturisme sunt blocate, în această seară, pe DN 15D, la ieşirea din comuna Gâdinţi, potrivit unei informări a Prefecturii Neamţ. Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă acţionează în zonă pentru a asigura asistenţă persoanelor din maşini şi pentru deblocarea autoturismelor.

UPDATE 20.45. Un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea a intervenit cu un transportor cu şenile pentru a transporta un copil de șase ani, dintr-un sat din comuna Garoafa, la ambulanţa care nu a mai putut înainta, din cauza zăpezii, de la intersecția drumului comunal cu E 85.

De asemenea, în jurul orei 20.30, pompierii militari vrânceni interveneau în alte două cazuri, tot cu o autospecială dotată cu şenile, pentru transportul unei femei în vârstă de 40 de ani, cu dureri toracice acute, din localitatea Bilieşti şi a unui bărbat de 67 de ani, cu probleme cardiace, din comuna Suraia, amândoi urmând a fi preluaţi de maşinile ambulanţei.

UPDATE 20.00. Centrul Infotrafic a anunțat că, la această oră, sunt închise traficului rutier toate drumurile naționale din Brăila, diferite tronsoane de pe alte 20 de drumuri naționale și pe un tronson al Autostrăzii Soarelui. DETALII AICI

UPDATE 19.40. Din cauza vântului puternic, toate porturile din judeţul Constanţa (Midia, Mangalia, Constanţa Sud, Constanţa Nord şi Canal Dunăre-Marea Neagră) sunt închise traficului maritim, respectiv fluvial.

UPDATE 18.15. O nouă tragedie s-a produs în această după-amiază, după ce o femeie gravidă a murit în ambulanța care trebuia s-o transporte la spital și care a rămas înzăpezită pe drum. DETALII AICI

UPDATE 18.00. Meteorologii au actualizat, în această seară, avertizarea meteo de viscol și ninsori. Astfel, au redus aria de acoperire a avertizării la 10 județe, din estul și sud-estul țării.

Până mâine dimineață, la ora 6.00, vor cădea ninsori însoțite de intensificări ale vântului în județele Iași, Vaslui, Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Tulcea, Ialomița, Călărași și Constanța. În prima parte a nopții, vântul va atinge viteze de 60 - 60 km/h, viscolind sau spulberând zăpada.

De asemenea, până în această seară, la ora 21.00, rămâne în vigoare și codul galben ce vizează jumătatea sudică a județelor Mehedinți și Dolj, unde vântul va atinge și va depăși, la rafală, viteze de 50-55 km/h, spulberând zăpada.

UPDATE 17.45. Pacienta se afla în stop cardiac atunci când a fost preluată de ambulanța 4x4 și a decedat în timp ce salvarea a rămas blocată în nămeți, pe un drum județean din Vaslui, a precizat secretarul de stat din MAI, Raed Arafat, potrivit B1 TV. DETALII AICI

UPDATE 17.30. 38 de persoane au fost salvate astăzi din zonele afectate de viscol, neexistând persoane decedate sau dispărute, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Interne.

UPDATE 17.20. În judeţul Dolj, 29 de autoturisme în care se află aproximativ 40 de persoane sunt înzăpezite, pe patru drumuri judeţene, iar echipaje ISU şi angajaţi ai SC Lucrări Drumuri şi Poduri SA acţionează pentru scoaterea acestora din zăpadă şi deblocarea drumurilor.

UPDATE 17.10. Câteva sute de persoane din județul Suceava au rămas, astăzi, fără energie electrică, după ce opt posturi de transformare de pe linia de medie tensiune Straja - Brodina au fost afectate de ninsori, echipele de intevenție lucrând să redea în funcțiune cel de-al optulea transformator, a declarat prefectul de Suceava, Florin Sinescu, citat de Agerpres.

UPDATE 17.00. Următoarele trenuri au fost anulate, potrivit CFR Călători:

 Luni, 29 decembrie

 •  R 7574   Galați  (plecare 15.40) - Mărășești            
 •  IR 1731  Brașov (plecare 16.33) - Galați   
 •  R 7576   Galați  (plecare 17.35) - Mărășești            
 •  R 7366   Galați  (plecare 19.35) - Buzău   
 •  R 7363   Buzău  (plecare 18.00) - Galați   
 •  R 7578   Galați (plecare 19.45) - Tecuci
 •  IR 1861  Constanța (plecare 21.30) - Iași
 •   IR 1862  Iași (plecare 22.10) - Constanța
 •   IR 1856  Suceava Nord (plecare 22.10) - Mărășești            

Marţi, 30 decembrie

 • R 7565  Mărășești (plecare 03.11)- Galați              
 • IR 1857  Mărășești (plecare 04.06) - Suceava Nord            
 • IR  1772 Galaţi (plecare 04.50) - Bucureşti Nord
 • IR 1864 Galați (plecare 06.00) - Iaşi    

UPDATE 16.45. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, au fost remediate defecţiunile la cele patru linii de energie electrică care au suferit avarii din cauza zăpezii şi a viscolului şi a fost reluată alimentarea cu energie electrică şi în localităţile Buturugeni, Comana şi Prundu.

UPDATE 16.30. Toate drumurile naționale din județul Brăila, plus alte 24 de drumuri naționale și un tronson al Autostrăzii A2 sunt închise circulației rutiere din cauza ninsorii și a viscolului, potrivit Centrului Infotrafic. DETALII DESPRE DRUMURILE ÎNCHISE

UPDATE 16.00. În judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa, Vrancea, Galaţi, Vaslui, Bacău, în zona de munte a judeţului Prahova, precum şi în judeţul Tulcea, cantităţile de precipitaţii vor depăşi local 25...30 l/mp, vântul va avea rafale de peste 70 – 80 km/h, viscolind şi troienind zăpada, iar vizibilitatea va scădea sub 50 de metri.


INVESTIGAŢIE EVZ: Cine sunt „REGII NĂMEŢILOR” care fac bani din afacerile cu zăpadă


UPDATE ORA 15.30. Cod Galben de viscol în judeţele Mehedinţi şi Dolj, în următoarele trei ore

Meteorologii au emis, luni după-amiază, o nouă atenţionare nowcasting de intensificări ale vântului, valabilă până la ora 18,00 pe raza a două judeţe din zona Olteniei. Conform prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie /ANM/, între orele 15.00 şi 18.00, local în jumătatea sudică a judeţelor Mehedinţi şi Dolj, inclusiv în municipiile Dr. Tr. Severin şi Calafat, precum şi pe drumurile naţionale şi judeţene, se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge şi depăşi la rafală 50-60 km/h, spulberând zăpada.  

UPDATE. Autostrada A2 a fost închisă complet. Şi DN 3 a fost închis. DN4 rămâne singura rută ocolitoare spre Constanţa.

UPDATE. Autorităţile judeţene din Vaslui au solicitat luni intervenţia armatei pentru a ajunge la două femei gravide din comuna Coroieşti, la care maşinile Serviciului de Ambulanţă nu pot intra din cauza drumurilor înzăpezite şi a viscolului. Detalii, AICI.

UPDATE. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea informează că în benzinăria din localitatea Nalbant sunt blocate două ambulanţe de la un serviciu privat de dializă, iar una dintre ele transportă trei pacienţă, conform Digi 24.

De asemenea, şapte autoturisme au rămas blocate în nămeţi pe drumul dintre localitatile Nalbant-Izvoarele.

UPDATE. Circulaţia autovehiculelor din judeţul Vaslui către judeţul Vrancea pe DN 24 este blocată din cauza codului roşu de ninsoare şi viscol instituit în judeţele Vrancea şi Buzău. Din această cauză, maşinile din judeţ nu pot ajunge în Capitală, potrivit unui comunicat de presă remis de Instituţia Prefectului Vaslui.

UPDATE. Peste 100 de persoane continuă să fie blocate, de peste 5 ore, într-un tren care circula pe ruta Făurei - Galați, între Traianu și Lacul Sărat. Trenul este blocat din jurul orei 7:30. Totodată, 56 de localităţi din judeţul Brăila nu au curent electric. Detalii, AICI.

UPDATE. Drumul de la Sibiu la Păltiniş a fost restricţionat, conform purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteş. Nu există autoturisme blocate în trafic şi nu au fost înregistrate incidente.

UPDATE. Premierul Victor Ponta i-a cerut vicepremierului Gabriel Oprea, la începutul şedinţei Guvernului, să coordoneze în continuare toate acţiunile, astfel încât perioada intemperiilor să fie trecută "cu bine".

Totodată, Ponta speră ca fiecare persoană să înţeleagă că, în situaţii de iarnă, este nevoie de mai multă prudenţă şi atenţie. Detalii, AICI.

UPDATE. Zeci de mii de oameni din 26 de localităţi ale judeţul Bacău sunt fără energie electrică, luni, din cauza rafalelor de vânt care au afectat reţelele de transport şi distribuţie a energiei electrice. Detalii, AICI.

UPDATE. Judeţul Constanţa a intrat sub COD PORTOCALIU de ninsori şi viscol. Detalii, AICI.

UPDATE. Două curse aeriene pe rutele Bucureşti-Roma, Bucureşti-Timişoara şi retur au fost anulate luni, iar mai multe zboruri au întârzieri între 30 de minute şi două ore.

Din cauza ninsorii abundente şi a vântului puternic, compania Wizz Air a anulat cursa 63141/63142 Bucureşti - Roma - Bucureşti, iar compania Tarom a anulat cursa 601/602 Bucureşti - Timişoara - Bucureşti. Detalii, AICI.

UPDATE. Un număr de 23 de trenuri care circulau pe raza regionalelor Galaţi, Constanţa şi Bucureşti au fost anulate, luni, din cauza ninsorilor şi a viscolului. Detalii, AICI.

UPDATE. Toate drumurile naţionale şi judeţene din Buzau au fost închise luni dimineaţă. Măsura va rămâne în vigoare pe toată durata codului roşu. Detalii, AICI.

UPDATE. Peste 16.200 de angajaţi intervin la deszăpezire. În plus, încă 22.000 de poliţişti şi pompieri sunt pregătiţi să intervină în situaţii de urgenţă, conform purtătorului de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

UPDATE. Autostrada A2 este închisă de la Bucureşti până la Feteşti. Două tiruri au derapat, luni dimineaţă, în zona kilometrului 70. De asemenea, o maşină a derapat chiar la intrarea pe autostradă, deşi viteza era extrem de redusă, de 20 km/h. Detalii, AICI.

UPDATE. Operatorii de deszăpezire am împrăştiat, luni dimineaţă, material antiderapant şi au curăţat zăpada cu plugurile pe arterele principale ale Capitalei cu ajutorul a 322 de utilaje. Totodată, peste 1.000 de angajaţi ai serviciilor de curăţenie îndepărtau manual zăpada din staţiile RATB, refugiile de tramvai, rigole şi treceri de pietoni. Mai multe detalii, AICI.

UPDATE. Trei trenuri, în care se află aproximativ 460 de călători, sunt blocate în zăpadă în judeţul Brăila. Oamenii sunt blocaţi de aproximativ 30 de minute şi nu se ştie exact cât timp vor mai sta acolo, conform purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian. În zona respectivă au fost trimise locomotive de rezervă pentru tractarea vagoanelor.

Totodată, 45 de localităţi din judeţul Brăila nu au curent electric. Detalii, AICI.

UPDATE. Două autovehicule au derapat şi sunt blocate în zăpadă pe E 85. Armata a intervenit pentru deblocarea autovehiculelor, însă operaţiunea se desfăşoară cu dificultate, conform B1 TV. Citeşte mai multe AICI.

Totodată, 11 autovehicule au fost distruse de copaci doborâţi de vânt în Capitală, în noaptea de duminică spre luni. Detalii, AICI.

"Vântul măsoară 75 km/h în judeţul Buzău şi se va intensifica în continuare. Contăm şi pe precipitaţii destul de abundente în judeţele cu COD ROŞU, cu vânt de 85-90 km/h. Situaţia va continua până la ora 13", a declarat meteorologul ANM, Viorica Dima.

Totodată, CODUL PORTOCALIU de ninsori şi viscol a rămas în vigoare pentru judeţele Ialomiţa, Galaţi, Vaslui, Bacău, în zona de munte a judeţului Prahova, precum şi în judeţul Tulcea. Cantităţile de precipitaţii vor depăşi local 25 - 30 de litri/mp, vântul va avea rafale de peste 70 - 80 km/h, viscolind şi troienind zăpada, iar vizibilitatea va scădea sub 50 de metri.

De asemenea, în intervalul menţionat, se vor afla sub Cod galben de viscol 16 judeţe din Moldova şi Muntenia, inclusiv municipiul Bucureşti. Avertizarea meteorologică Cod galben vizează judeţele Constanţa, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Dâmboviţa, Braşov, Covasna, Harghita, Neamţ, Iaşi, Botoşani, Suceava şi anumite zone din judeţele Prahova, Maramureş, Bistriţa-Năsăud şi Mureş.

Ministerul Afacerilor Interne a suplimentat numărul de utilaje în opt județe. Toate porturile din Constanța au fost închise din cauza vântului, iar circulația rutieră pe mai multe drumuri naționale și europene se desfășoară în condiții de ninsoare.

DRUMURI ÎNCHISE sau restricţionate

Tronsonul Bucureşti - Drajna al autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa a fost închis începând cu ora 8:30.

"Tronsonul Bucureşti - Drajna se va închide începând cu ora 8:30. Circulaţia va fi deviată pe DN3 şi DN3 A. Totodată, toate drumurile naţionale din judeţul Buzău au fost închise", a declarat reprezentantul Infotrafic, Paul Ulieru, conform B1 TV.

Poliția Română a dispus închiderea sau restricționarea circulației rutiere pe sectoarele de drum care au devenit impracticabile temporar din cauza viscolului și a zăpezii.

Astfel, în noaptea de duminică spre luni, din cauza viscolului puternic, începând cu ora 02.45, circulația a fost închisă pe un segment de aproximativ 9 km din DN2N, între localitățile Bogza și Dumbrăveni - județul Vrancea. Tot în Vrancea, pe DN23B, traficul a fost temporar închis începând cu ora 03.30, pe un sector de aproximativ 12 km între localitățile Măicănești și Ciorăști, se arată într-un comunicat al MAI.

De asemenea, începând cu ora 01.15, a fost restricționată circulația pe DN 22, între localitățile Râmnicu Sărat și Brăila (aproximativ 80 km), pentru autoturisme a căror capacitate depășește 3,5 tone. Din cauza evoluției nefavorabile a vremii și în scop preventiv, tronsonul cuprins între Râmnicu Sărat și limita cu județul Brăila a fost închis traficului începând cu ora 04.30.

Temporar, a mai fost închisă circulația și în județul Galați, pe DN24D, începând cu ora 04.30, dar și în județul Bacău, pe DJ 252 B, pe un segment de aproximativ 10 km, între localitățile Ocheni și Găiceana.

În prezent este impusă restricție de tonaj pe DN2C între localitatea Costești (jud. Buzău) și limita cu județul Ialomița (cca. 60 km), precum și pe DN2B între localitate Buzău și limita cu municipiul Brăila (cca. 38 km) pentru autoturisme a căror capacitate depășește 3,5 tone.

Rămâne, în continuare, închis traficului rutier, DJ 582E din județul Caraș Severin, pe tronsonul cuprins între localitățile Prislop și Semenic (aproximativ 9 km), iar în Ilfov a fost închis temporar DJ100 Otopeni - Tunari și DJ 200B Tunari-Balotești.

Circulaţia maşinilor de mare tonaj a fost restricţionată luni dimineaţă pe sectoarele de drum naţional DN13A, Odorheiu Secuiesc - Miercurea Ciuc şi DN12A, Miercurea Ciuc - Lunca de Sus, din cauza ninsorii abundente şi a viscolului.

Potrivit reprezentantului Consiliului Judeţului Galaţi, Costel Fotea, nu se poate circula pe drumul judeţean care face legătura între localitatea Scânteieşti şi DN24D, dar traficul rutier nu este posibil nici între localităţile Băleni şi Cudalbi, pe DJ253, între Călmăţui şi Iveşti, pe DJ254, între Valea Mărului şi Corod, pe DJ251H, între Băneasa şi Suceveni, pe DJ242D şi între Roşcani şi Oancea, pe DJ242E. Viscolul deosebit de puternic face imposibilă, deocamdată, deblocarea acestor porţiuni de drumuri, însă acţiunea de deszăpezire va începe imediat ce condiţiile meteo o vor permite.

Traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă

Pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti (AIHCB) şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa "Aurel Vlaicu" (AIBB AV), traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare abundentă şi vânt cu rafale care transportă zăpada la sol, conform Mediafax.

Pe Aeroportul "Henri Coandă", nici o cursă nu este anulată din cauza condiţiilor meteo, iar întârzierile care se înregistrează la plecări sunt de aproximativ o oră.
Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro
Tema zilei
11:13 Portretul-robot al viitorului premier. Cine vine la Palatul Victoria 09:38 Surse: Lista scurtă de MINIȘTRI a PSD. ARTILERIA GREA a partidului intră în joc 09:28 Greșeala FATALĂ din LISTA de PREMIERI a lui Dragnea, descoperită de Băsescu 07:36 De ce nu vrea PNL să intre la guvernare 07:30 Planul chinezesc al echipei Ponta - Grindeanu 07:16 PSD pregătește „Guvernul fără pitpalaci” 16:25 Ce spune Iohannis despre ALEGERILE ANTICIPATE 13:45 Ce ASCUNDE programul CONSULTĂRILOR la Cotroceni 12:53 STRATEGIA PNL înaintea CONSULTĂRILOR cu Iohannis. Orban NU VREA la guvernare - surse | Exclusiv EvZ 12:51 Portița matematică a lui Klaus Iohannis: PSD riscă să piardă guvernarea 10:57 Cine nu i-a RĂSPUNS la telefon lui GRINDEANU după ce a fost DEMIS 09:58 Noul premier: lista scurtă din PSD - surse 09:27 Evoluție INCREDIBILĂ în SONDAJE pentru PSD, în urma CRIZEI INTERNE. Influența SCANDALULUI asupra electoratului 08:52 Ce va face ministrul Justiției PÂNĂ în ULTIMUL MINUT, după demiterea Guvernului. Declarațiile lui Toader 00:20 Grindeanu ARE O INFORMAŢIE-BOMBĂ DESPRE ŞEFUL PSD: „I-am spus lui Dragnea…” Premierul a vorbit şi despre SCHEMA MARII TRĂDĂRI care L-A DEZAMĂGIT CRUNT 20:25 Scenariul-ȘOC! Cum poate Iohannis să STRICE planurile lui Dragnea 18:50 Cronica Războiului conjugal din PSD. România lui Cristoiu 16:55 CTP are un mesaj dur după moţiune: „ PSD e condus prin FRICĂ” 06:16 LIVIU DRAGNEA este în pragul SINUCIDERII POLITICE! Un lanț de greșeli a dus PSD în pragul scindării și pe punctul de a pierde puterea politică în cadrul alianței de guvernare. Ce câștigă VICTOR PONTA.

Articole salvate