Regimul Hollande vrea să deschidă „SĂLI de DROGARE” în toată țara! Pe când și în România?
- Radu Pădure
- 3 aprilie 2015, 12:31
Adunarea Națională a Franței a adoptat deja în comisii proiectul Legii Sănătății, care prevede deschiderea în toate marile orașe a unor „săli de drogare” sau „săli de injectare”, locuri special create pentru ca toxicomanii să poată veni să-și facă injecția în bune condiții sanitare.
Cum s-a dovedit că toate ideile care apar în Occident, și care inițial le par românilor „trăsnite”, ajung până la urmă să bântuie și creierele dâmbovițene, reproducem preventiv un interviu cu unul dintre cei mai puternici opozanți ai proiectului socialist, Yanick Moreau, deputat al Uniunii pentru o Mișcare Populară.
Experimentarea sălilor de drogare a fost votată în comisii în 18 martie. Bătălia este pierdută?
Singurele bătălii pierdute dinainte sunt cele pe care nu le porți. Noi avem de gând să purtăm până la capăt lupta împotriva ideologiei „șaișoptiste”, care constă în menținerea toxicomanilor în infernul consumului și dependenței.
Singurul mijloc de a-i îngriji pe bolnavii dependenți de droguri este să-i însoțești și să-i îngrijești pe drumul greu al sevrajului și al abstinenței. Este o realitate medicală obiectivă, total opusă viziunii „igieniste” a ministrului Sănătății, Marisol Tourraine, care preferă să irosească banul public (pe care Statul nu-l are) ascunzând mizeria toxicomaniei în săli deschise 35 de ore pe săptămână.
Aceasta nu aduce nici un răspuns pericolului în care se află toxicomanii și cei din anturajul lor, expuși la flagelul drogurilor.
Ce pericole prezintă „sălile de drogare”?
În proiectul său de Lege a Sănătății, Dna Touraine vrea să legalizeze „sălile de drogare” și să le generalizeze pe înreg teritoriul național, în toate marile orașe ale Franței, în toate departamentele țării. Sun acoperirea unui pseudo-experiment, care se va întinde pe durata a șase ani (!), guvernul se pregătește să legalizeze consumul drogurilor în niște locuri în care legea nu operează, și care va duce inevitabil la banalizarea drogului în țara noastră.
Este o greșeală îndreptată împotriva tineretului, căruia îi transmitem un mesaj mortal. Este o greșeală îndreptată împotriva familiilor încercate de flagelul drogurilor. În timp ce ele așteaptă de la Stat un mesaj de fermitate și de sprijin în perioada de sevraj, primesc un mesaj de indiferență și de fatalism. În fine, este o greșeală îndreptată împotriva forțelor noastre de ordine, care luptă zilnic, riscându-și viața, contra rețelelor criminale ale drogurilor.