Procurorii DNA anchetează meciul Dinamo - Lazio, 1-3, din 2007

Procurorii DNA anchetează meciul Dinamo - Lazio, 1-3, din 2007

Procurorii DNA cercetează evenimentele petrecute la partida pierdută de Dinamo, în 2007, în fața italienilor de la Lazio Roma, în preliminariile Ligii Campionilor.

Dinamo - Lazio s-a jucat la data de 28 august, 2007, și italienii s-au impus cu scorul de 3-1, obținând calificarea în grupele Ligii Campionilor. În perioada imediat următoatre, mai multe voci au susținut că meciul a fost suspectat de blat. Subiectul a revenit în atenția publicului după un interviu acordat de Cristi Pulhac pentru prosprot.ro. „Eu nu am să acuz pe nimeni niciodată, dar dacă a făcut cineva ceva la meciul ăla, fiecare va plăti în viaţă mai devreme sau mai târziu. Fie prin fotbal, fie prin altceva", a spus fostul jucător al „câinilor”.

Blaturile să făceau la Bucureşti, la hotelul unde stăteau oaspeţii. Cu puţină tocmeală, ieşea un preţ bun. La meciul cu Lazio, aranjamentul a fost făcut înainte de meci. La pauză, li s-a spus jucătorilor: «Băieţi, daţi-vă la o parte!» E posibil să fi fost şi o treabă la pariuri, să conducă Dinamo la pauză şi să câştige Lazio. Dinu şi Borcea au tratat cu Lotito de la Lazio. Preţul a fost vânzarea lui Radu Ştefan care nu valora niciodată 4,5 milioane de euro", a spus și Vladimir Cohn, fost acționar, pentru sursa citată.

Ne puteți urmări și pe Google News