Editura Evenimentul si Capital

PROBLEME la CNA! S-au pus pe capul melodiilor CARLA’S DREAMS. După „Sub pielea mea”, s-a cerut MONITORIZARE pentru "Acele"

Piesele Carla's Dreams
Autor: | | 2 Comentarii | 2406 Vizualizari

Videoclipul melodiei „Sub pielea mea” a fost reclamat că-i prea „erotic” și „deocheat”, dar membrii forului audiovizual s-au împiedicat de versuri. Iată la ce concluzii au ajuns și ce altă piesă a artiștilor de peste Prut nu le este pe plac

Piesele Carla's Dreams au ajus și pe masa Consiliul Național al Audiovizualului, după ce videoclipul melodiei „Sub pielea mea” s-a aflat pe ordinea de zi a mai multor ședințe. Imaginile celei mai accesate piese româneşti de pe youtube a atras mai multe sesizări, iar cei care au reclamat au spus e prea „deocheată”. Surprinzător însă, nu videoclipul erotic încriminat le-a dat bătăi de cap membrilor CNA, ci… refrenul, scrie paginademedia.ro.

După o ascultare atentă, un membru al Consiliului a spus că un cuvânt din refrenul „Of, eroina mea!” poate fi înțeles greșit (heroină), iar în opinia Monicăi Gubernat, care a și condus ședința de astăzi, melodia "încurajează consumul de droguri". „Sunt copii pe stradă care cântă Heroina mea, credeți-mă pe cuvânt!”, a fost argumentul. Gubernat a invocat articolulul din codul audiovizual care interzice difuzarea unor astfel de producţii. „Mie nu mi se pare că ar fi vreo trimitere, că ar putea să se interpreteze astfel această melodie”, a intervenit Dorina Rusu, alt membrul CNA.

Fără susținerea colegilor, Gubernat a revenit asupra reclamațiilor și a invocat articolul privind protecția minorilor. Propunerea nu a întrunit numărul de voturi necesar, iar membrul CNA a propus reportarea acestui subiect pentru o ședință viitoare și a cerut monitorizarea unui alt videoclip al trupei, „Acele”.

„Este ridicol! CNA nu are altă grijă decât videoclipurile Carla's Dreams? La ședința trecută, pe care am condus-o, am scos de pe ordinea de zi acest subiect. Sincer, pe lângă alte producții, videoclipul lor mi se pare că are cele mai puține probleme. Multe petiții cer asanarea spațiului audiovizual de emisiuni mizerabile, iar noi ne pierdem vremea cu videoclipul Carla's Dreams”, a spus Valentin Jucan, membru al Consiliului.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate