Poveşti magnifice

Poveşti magnifice

Polirom şi Cartea Românească vor participa la cea de-a XXII-a ediţie a Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus, de la Bucureşti, cu peste 1000 de titluri – dintre care 400 de noutăţi – , toate aflate la reducere (20%), precum şi cu peste 100 de titluri la preţul promoţional de 9,99 lei.

Autorii pe care îi puteți întâlni la standul Editurilor Polirom şi Cartea Românească: Radu Aldulescu, Șerban Alexandru, Mircea Anghelescu, Emil Brumaru, Doina Jela, Aurora Liiceanu, Bogumił Luft, Matei Vişniec şi alţii.

Câteva dintre noutăţile Polirom ce vor fi lansate la Gaudeamus 2015

Emil Brumaru se va afla la standul editurii pentru lansarea volumului „Opere V. Crepusculul civil de dimineaţă”, cea mai recentă apariţie din colecţia „Opere”, cu desene ale autorului. Aurora Liiceanu îşi va întâlni cititorii cu prilejul lansării volumului „Dragostea cea veche îţi şopteşte la ureche. Primele iubiri”, apărut de curând în seria de autor, o carte în care veţi găsi istorii despre iubiri împărtăşite, iubiri neîmpărtăşite, iubiri cu final tragic sau fericit, dar şi studii care enumeră simptomele fizice caracteristice îndrăgostirii.

Patru cărţi-eveniment apărute în „Biblioteca Polirom” (coordonator Bogdan-Alexandru Stănescu) vor fi lansate la standul celor două edituri: romanul recent descoperit al scriitoarei americane Harper Lee, autoarea bestsellerului ... „Să ucizi o pasăre cântătoare”: „Du-te şi pune un străjer”, traducere de Ariadna Ponta, un adevărat fenomen editorial, cea mai discutată carte a acestui an; cel mai recent roman semnat de Salman Rushdie, o fantezie, un basm strălucitor: „Doi ani, opt luni şi douăzeci şi opt de nopţi”; noul roman semnat de Elif Shafak, autoarea bestsellerului internaţional „Bastarda Istanbulului”: „Ucenicul arhitectului”, traducere din limba engleză de Ada Tanasă, o poveste plină de culori şi de lumină, care se desfăşoară în neuitata vreme a sultanului Soliman Magnificul, un poem de dragoste închinat frumuseţii cosmopolite a Istanbulului şi multe alte surprize.  Nu lipsesc, bineînţeles, autorii români.

Ne puteți urmări și pe Google News