Editura Evenimentul si Capital

Părinţii aproape AU LEŞINAT de groază. COPIII care ŞTIU perfect ce au făcut ÎNAINTE de A SE NAȘTE. Mulţi ÎŞI AMINTESC mai ales cum AU MURIT

Istoriile acestor copilaţi i-au lăsat mască pe părinţi
Autor: | | 5 Comentarii | 29586 Vizualizari

“Memories Of Heaven”, un volum publicat recent în Occident şi ai cărui autori sunt oratorul motivaţional Dr Wayne Dyer şi asistentul acestuia, Dee Garnes, reuneşte unele din cele mai impresionante istorii ieşite vreodată din gura unor copii. Mulţi dintre “povestitori” au sub doi ani. Detaliile sunt atât de şocante şi atât de plauzibile încât până şi cei mai mari sceptici ar putea fi bulversaţi.

Avea doar trei ani când i-a anunţat pe ai săi că numele său real fusese Joseph. Părinţii au râs şi s-au minunat de bogata imaginaţei a micuţei lor. S-au alarmat abia în momentul în care Sally a început să vorbească tot mai des despre faptul că mai “demult” fusese băiat. Părinţii săi, Anna şi Richard, nu erau părinţii săi reali iar casa sa era, de fapt, în altă parte. Era Joseph şi locuia într-o casă pe malul mării, cu o mulţime de fraţi şi surori. “Părea atât de sigură pe tot ce spune…Iniţial, am crezut că e un soi de joc, Apoi mi-am dat seama că nu era vorba de imaginaţie, ci că deţinea amintirile unui băiat pe nume Joseph”, a povestit pentru dailymai.co.uk Anna, mama fetiţei care se credea Joseph.

În vreme ce soţul său a rămas convins că era vorba doar despre un joc straniu sau despre imaginaţia bogată a micuţei, Anna a simţit, inexplicabil, că ceea ce povestea Sally nu erau pure invenţii. Îi venea însă foarte greu să accepte că se afla fie în faţa unui fenomen dincolo de puterea sa de înţelegere – reîncarnare, posedarea fetiţei de către un spirit malefic, fie era vorba de o boală psihică. La început Sally a fost furioasă că nu este luată în serios, apoi, după o vreme, a încetat brusc să mai vorbească despre Joseph şi casa de la malul mării.

O serie de cazuri asemănătore sunt prezentate şi într-un volum publicat recent în Occident – “Memories Of Heaven”, scris de oratorul motivaţional Dr Wayne Dyer şi asistentul acestuia, Dee Garnes.

Toate relatările aparţin unor copii care nu au nici cea mai vagă legătură unii cu alții iar asemănarea izbitoare a celor descrise nu poate fi ignorată nici chiar de cei mai suspicioşi dintre sceptici. Practic, sunt zeci de istorii ale unui fenomen oarecum similar. Vă prezentăm mai jos câteva dintre acestea.

Zibby Guest, din Chester, Marea Britanie, spune că cel de-al doilea fiu al său, Ronnie, avea doar 16 luni când a început să vorbească şi să povestescă despre “cealaltă casă” în care a crescut cu ceilalţi “mami şi tati”.

Susan Bowers, din Statele Unite, a rămas cu gura căscată când copilul său de numai trei ani, care încerca să se încalţe, s-a oprit brusc în mijlocul operaţiunii şi a mormăit ca un adult “eram băiat mare înainte, dar presupun că trebuie să învăţ din nou să-mi leg şireturile”.

Ann Marie Gonzalez, tot din Statele Unite, spune că a fost “puţin speriată” când fiica sa s-a oprit din senin în timpul unui cântecel şi a întrebat-o dacă îşi mai aminteşte “focul”. A întrebat-o despre ce “foc” era vorba iar micuţa i-a povestit despre incendiu care i-a ucis ambii părinţi şi că apoi a fost crescută de “buni Laura”.

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate