Omorât pentru că nu-i plăceau manelele!

Omorât pentru că nu-i plăceau manelele!

Criminalii au fugit cu un BMW 318, cu numere de Bulgaria.

Abia aştepta să ajungă în camera sa de cămin, să se odihnească după o noapte furtunoasă în club şi să se trezească dimineaţa să meargă, pentru prima oară în viaţa lui, la vot. N-a mai apucat! Tânărul student Bogdănel Surdu (21 de ani) a fost înjunghiat mortal ieri dimineaţa, în jurul orei 4.30, la nici 50 de metri decăminul studenţesc A5, din Agronomie, acolo unde locuia.

Când a plecat bine-dispus, după o noapte de distracţie, şi a vrut să să-şi conducă colegele până la căminul de fete, Bogdănel, bobocul de anul I, nu se gândea că la colţ îl paşte o moarte violentă. Grupul de studenţi din care făcea parte şi el, care petrecuse în clubul "Player", a fost acostat de trei tuciurii beţi care se dăduseră jos dintr-un BMW 318 cu numere de Bulgaria.

Bărbaţii, cu minţile tulburate de alcoolul băut peste măsură în discoteca maneliştilor "King", tot din Agronomie, au încercat să o "agaţe" pe una dintre prietenele lui Bogdănel. "Pisi, mi-aş da viaţa pentru tine! Hai să bem o ţuică şi să ascultăm o manea la mine în maşină!", i-a propus unul dintre bărbaţi studentei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Enervată de abordarea mitocănească, fata i-a retezat-o scurt. Văzându-se refuzat, bărbatul s-a luat de Bogdănel: "Ce, bă, prietena ta e şmecheră, nu vă place manelele?" Imediat, tuciuriul a scos un cuţit şi a început să lovească în dreapta şi-n stânga.

Unul dintre băieţi a fost rănit la braţul drept, un altul s-a ales cu buricul degetului sfâşiat, iar Bogdănel, s-a ales cu lama cuţitului împlântată adânc, în inimă. A căzut secerat pe trotuarul din faţa căminului A5! Acum, poliţiştii încearcă să dea de cei trei bărbaţi din maşina de Bulgaria care au fugit în trombă de la locul crimei.