Editura Evenimentul si Capital

O nouă provocare pe piața de carte educațională - Editura Art Klett

Autor: | | 0 Comentarii | 283 Vizualizari

După mai bine de 16 ani de existență, Grupul Editorial Art face pasul către o dezvoltare internațională, prin asocierea cu Grupul Editorial Klett

Cele două grupuri editoriale vor dezvolta o nouă entitate, o editură dedicată exclusiv cărții cu profil educațional din România: ART KLETT.

Înființată în anul 1897 la Stuttgart, Ernst Klett Verlag este o editură germană de tradiție care, prin calitate și seriozitate, a reușit să se impună în ultimele decenii pe mai multe piețe internaționale. Klett vine alături de Art cu o bogată experiență educațională prin care să completeze și să dezvolte portofoliul deja impresionant cu care Art Educațional s-a impus pe piața românească.

Departamentul său editorial de excepție și colaborările Grupului Editorial Art cu cei mai buni profesori din țară au dus la apariția unor adevărate branduri de auxiliare didactice, precum Clubul Matematicienilor sau Caietul inteligent, serii care, împreună cu celelalte manuale și materiale de studiu alcătuiesc un sprijin real pentru mai multe generații de elevi, începând cu clasa pregătitoare și până la susținerea examenului de bacalaureat.

Art Educațional a promovat, în cei 16 ani de existență, profesorul activ și accentul pe elev, elementele cheie ale unei calități durabile în educație. De aici, efortul permanent pentru dezvoltarea unor materiale de studiu adaptate vremurilor, care să-i insufle elevului bucuria de a citi și de a învăța și dascălului, pe cea de a disemina educație.

Art Klett îți propune să continue toate aceste demersuri, investind încă și mai multă energie, încă și mai multe resurse, pentru a aduce învățământul românesc la un nivel superior, european.

Subfinanțarea, intervenția politicului, lipsa accesului la formare europeană sunt factori care au afectat constant învățământul românesc, așa încât cadrele didactice, părinții și elevii au nevoie de un partener de nădejde în educație. În plus, cum tinerele generații își desăvârșesc educația în Europa, o educație cu metode, tehnici și materiale de nivel european, construită de data aceasta în România, nu poate fi decât un eveniment de bun augur pentru viitorul nostru, al tuturor.

Despre Grupul KLETT

Grupul Klett, unul dintre liderii mondiali ai cărții cu profil educațional, are sediul central în Germania și deține participații în peste 67 de companii, în 33 de locații din 15 țări. În anul 2016, acestea au adus pe piață peste 3.490 de noi publicații (dintr-un total de 47.100 de titluri disponibile), au asigurat 3.605 locuri de muncă și au generat o cifră de afaceri de 537 milioane euro.

Grupul Klett răspunde nevoii tot mai pregnante de materiale de predare interactive printr-o gamă bogată de manuale digitale, panouri interactive, software de aplicații și o platformă online pentru pregătirea lecțiilor. Mai multe detalii, pe www.klett.de

Pagina 1 din 2
Tag-uri: Art, paladin, carte, editura, klettStirile zilei

Alte articole din categoria: Cultură

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate