Editura Evenimentul si Capital

Ministrul Apărării a fost dat în judecată. Chiriașii săi nu şi-au plătit datoriile la întreţinere

Mihnea Motoc a devenit ministrul al Apărării odată cu instalarea guvernului Cioloș
Autor: | | 2 Comentarii | 1497 Vizualizari

Mihnea Motoc are un apartament de două camere, închiriat unor persoane care nu sunt trecute în cartea de imobil, pentru care are restanţe la Asociaţia de Proprietari de peste 5.200 de lei

Ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Ioan Motoc, a fost dat în judecată de Asociaţia de Proprietari Strada Sirenelor nr. 10-12 din Bucureşti pentru că are mari datorii la întreţinere. Ministrul este proprietarul apartamentului 26, situat la etajul 6 pe scara A a blocului de la adresa de mai sus.

Asociaţia solicită, prin cererea de chemare în judeacată, depusă pe 21 iulie la Judecătoria Sectorului 5, să-l oblige pe pârât să achite suma de 5.253,52 lei, reprezentând contravaloarea cotelor de contribuţie pentru apartamentul pe care îl deţine. Debitul este compus din cote de întreţinere de 4.397,58 lei aferente perioadei noiembrie 2015 – mai 2016, penalităţi de întârziere în cuantum de 705,74 lei pentru iulie 2015-aprilie 2016, plus 150 de lei la fondul de investiţii.

Chiriaşii cu bucluc

Ministrul Apărării şi-a închiriat, potrivit vecinilor din bloc, apartamentul unor cetăţeni din Galaţi care se ocupă cu comerţul de maşini.


Până la închiderea ediției, Mihnea Motoc nu a răspuns solicitării noastre, făcută prin poșta electronică la Serviciul de presă al MApN, de a-și spune punctul de vedere


Chiriaşii nu au fost înscrişi în cartea imobilului, aşa cum spune legea, iar de luni bune nu au plătit întreţinerea, aducând prejudicii celorlalţi locatari.Preşedintele asociaţiei i-a trimis un mail ministrului Motoc, pentru a rezolva problema, dar nu a primit niciun răspuns. Portarii blocului povestesc că l-au abordat pe un domn care susţinea că-i administrează apartamentul lui Mihnea Motoc, dar acesta le-a fluturat o legitimaţie, zicând că-i de la SRI, şi şi-a văzut de treabă. Apoi au încercat cu sectoristul, care le-a spus că nu se bagă în chestiune, nefiind de competenţa sa.

Averea lui Mihnea Motoc

Loading...
Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Justiţie

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate