Editura Evenimentul si Capital

CAZ INCREDIBIL. Baștanul IMUN la SENTINȚE DEFINITIVE. Mafiotul ANALFABET Ionelaș este mai tare ca Voiculescu, Năstase, Becali, Mitrea sau Mircea Băsescu. NU este la PUȘCĂRIE, deși are o CONDAMNARE de ȘAPTE ani

Ionelaș Cârpaci / Ionel Sandner
Autor: | | 35 Comentarii | 17929 Vizualizari

În România un sef de clan de rromi, analfabet, pare mai puternic și influent decât personaje care au deținut funcții importate în stat, dețin trusturi de presă sau au avut tangență cu cele mai înalte sfere de putere cum sunt Voiculescu, Năstase, Becali, Mitrea, Fenechiu. E mai tare decât toți la un loc, și decât orice alt nume greu condamnat care a avut de executat vreo pedeapsă cu închisoare.


Cum și-a contruit Ionelaș imunitatea în fața Justiției: Un caz ”lecție” pentru DNA despre cum se cimentează o mafie cu tentacule întinse până la nume incredibileIonelaș Cârpaci, care are de aproape trei săptămâni o sentință definitivă, irevocabilă și executorie pe numele lui, de peste 7 ani de închisoare, e lăsat în pace în Germania. Asta înseamna să fii un mafiot adevărat!

Românii s-au obișnuit deja cu cazuri mari de corupție. De fiecare dată, protagoniștii au ajuns la închisoare imediat ce s-a pronunțat sentința. Polițiștii au fost imediat la ușa condamnaților sau i-au adus la penitenciar din țările în care se aflau.

Dan Voiculescu, Gigi Becali, Relu Fenechiu, Miron Mitrea, Adrian Năstase, și, mai nou, Mircea Băsescu, sunt numai câteva exemple. În anumite cazuri, poliția a descins cu mascații pentru ridicarea de îndată a ”infractorului dovedit și condamnat”. În mod bizar, Poliția Timiș face excepție de la această regulă, dar numai când e vorba de liderul mafiei imobiliare țigănești din Banat, Ionelaș Cârpaci. Asta pentru că în cazul influentului om de afaceri Ovidiu Tender, Poliția Timiș a acționat foarte eficient și urgent.

În cazul lui Ovidiu Tender un echipaj de poliție staționa în aproapie de vila sa de lângă Timișoara, încă dinainte de pronunțarea sentinței finale, și practic, în momentul în care s-a transmit mandatul la IPJ Timiș, oamenii legii coborîseră deja din mașină și sunau la interfon.

Deși e condamnat de 3 săptămâni la o pedeapsă grea de peste 7 ani, pe Ionelaș Cârpaci nu ”reușește” să-l ”găsească” Poliția Timiș. Ionelaș primise anterior, la prima instanță o condamnare și mai mare, de 10 ani, în același dosar. Cu toate acestea polițiștii nu au fost interesați deloc să știe unde se află când vine sentința finală.  La aproape o lună de la condamnare, Ionelaș Cârpaci trăiește liniștiti la Frankfurt și este cetățean german. Foarte ciudat este că Poliția Timiș ”nu a reușit” nici măcar să determine apariția numelui lui Ionelaș pe lista cu condamnații căutați. Practic nimic nu se mișcă pentru ca șeful clanului Cârpaci să ajungă să execute pedeapsa la care a fost condamnat, o situație pe care nu au reușit să o obțină oameni cu putere în stat și relații la cel mai înalt nivel.


Ionelaș Cârpaci nu apare încă în secțiunea ”urmăriți” a IGPRPoliția Timiș dă din colț în colț încercând să justifice cumva situația incredibilă în care un șef de clan analfabet are imunitate totala în fața justiției. Poliția Timiș a răspuns abia vineri, 24 iunie, la o solicitare scrisă formulată și transmisă pe 17 iunie.

”La data de 08 iunie a.c., Curtea de Apel Timișoara a emis Mandatul de Executare a Pedepsei Închisorii nr. 10/2016 pe numele bărbatului de 49 de ani, fapt pentru care polițiștii Serviciului de lnvestigații Criminale Timiș s-au deplasat la adresa de domiciliu a acestuia, din municipiul Timișoara, pentru a pune în aplicare mandatul. Întrucât persoana nu a fost depistată, polițiștii au procedat la darea în urmărire națională a acesteia. În urma verificărilor efectuate și a informațiilor obținute, polițiștii an stabilit că bărbatul se află în Germania, toate datele fiind transmise Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională — I.G.P.R. în vederea informării autorităților germane. Totodată, au fost efectuate procedurile în cauză pentru obținerea mandatului European de Arestare, în baza căruia bărbatul a fost dat în urmărire intemațională”, a transmis agent principal de poliție Mirela Drăghicioiu.

Curios, pe site-ul Poliției Române, mafiotul ”dat în urmărire” nu apare, nici printre urmăriții general, nici printre cei ”most wanted”, unde, bunăoară, figurează încă Gregorian Bivolaru, prins pe 26 februarie. Cârpaci nu apare nici cu numele vechi (n.r. acesta, scris cu ambele grafii posibile), nici cu cel nou, Ionel Sandner.

Foști șefi ai Poliției Timiș, mână în mână cu infractorii rromi

Sursele EVZ spun că Ionelaș Cârpaci a dat atât de multă șpagă în Tmișoara încât nimeni din Poliția Timiș sau SIPI Timiș nu îndrăznește să miște lucrurile, probabil de frică.  

”Dacă ajunge baștanul la pușcărie, începe să-i toarne pe toți. Ca atare e mai convenabil să rămână în noua sa țară, și să execute pedeapsa acolo”, spun sursele citate.

În consecință, a și fost lansat un zvon convenabil: acela că noua lui țară nu extrădează. Nimic mai fals. EVZ a cerut lămuriri direct la Ambasada Germaniei în acest caz. Iată răspunsul oferit.

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Justiţie

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate