Editura Evenimentul si Capital

Câteva cuvinte pentru fraierii care l-au votat pe Ponta

Autor: | | 43 Comentarii | 9062 Vizualizari

Singura noastră șansă este să ieșim în stradă cu ”Facebook”

Nu pricep mare lucru din controversele legate de buget și din scandalul cu FMI. Știu doar că noi, dascălii , așteptam o căruță de bani în luna decembrie.

Victor Ponta promisese , în campanie că vom primi diferența de bani , care ni se cuvenea după tăierile din salariu și pe care noi, toate cadrele didactice, o câștigasem în instanță prin sentință definitivă și irevocabilă.

Cred că am mai scris aici că eu aș fi luat cam 70 de milioane de lei p.s Totși, o veste bună. Am aflat că banii s-ar da în cursul acestei luni.vechi. Bani foarte mulți pentru mine și familia mea. Cu care nici nu știam ce să facem mai întâi.

Așa promisese Ponta la televizor, afirmând că bani există la visterie și că o să-i primim toți odată, ca să nu ne mai încurcăm și să nu-i mai încurcăm, cu eșalonări.

Din aceste motive foarte mulți colegi ai mei l-au și votat, deși nu aveau la ficați PSD-ul cu toți hoții lor.

Eu am zis în cancelarie că mă îndoiesc că se va ține de cuvânt, pentru că noi nu suntem magistrați sau ofițeri activi și mai ales pensionari(categorii care și-au încasat diferențele de multă vreme).

Râdeau de mine colegii. Ei afirmau că dacă a spus la televizor așa va fi și nu aveam nici un argument să îi contrazic.

Acum am fost din nou uitați. Mai mult s-a zvonit și am primit chiar o hârtie în acest sens că nu ne luăm nici salariul, adică îl vom lua cu întârziere. Că, săracu om a pierdut și nu mai poate să ne dea, pentru că vor să îi taie capul în partid!

Cam toți s-au consolat, pentru că așa suntem noi. Fraierii ăștia așteaptă să iasă în stradă, la sfârșitul lunii decembrie, într-o preconizată manifestație ”Facebook”.

Să schimbe totul, deși nici ei nu înțeleg ce să mai schimbe. Să o luăm de la început, să mai vindem ce a mai rămas din țară și să le mărească lefurile și pensiile tot la magistrați sau ofițeri. Iar noi, profesorii, să copiem sistemul din Germania și să ne procopsim! Sau să îi plângem pe săracii medici că nu mai pot lua șpagă oficial!

P.S. Am aflat că banii se vor da până pe 19 decembrie. Doamne ajută!

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Opinii EVZ

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate