Bunea Stancu face cinste: două picioare-n gură pentru doamna de la B1 !

Bunea Stancu face cinste: două picioare-n gură pentru doamna de la B1 !

Care vrei două picioare-n gură, că are Bunea Stancu de la Brăilanda în plus ? De dat, nu de primit, e una din rarele ocazii când doar ar da și n-ar lua nimic în schimb, nici măcar o demisie.

Dar ce să aștepți de la noua specie de politicieni aduși cu căruța USL-ului, adunați de prin grajduri, SMT-uri, CAP-uri și crescătoriile de animale de pe tot cuprinsul patriei?

Ce să aștepți de la niște neamuri de traistă fără 7 ani de-acasă ajunși peste noapte ”baroni” (auzi tu, BARONI!), la altceva decât înjurături, insulte și picioare-n gură? Cum băi, ați mers voi în țara lui să-i puneți întrebări despre cum a stat el în cârciumi în Austria, că pentru ski nu-l recomandă nici fața, nici fizicul, nici talentul , iar capul nici atât?! Păi, să nu-ți ofere EL, Bunea Stancu baronul, o pereche de picioare-n gura aia slobodă?

Hai, că m-am enervat acum... Atâta obrăznicie nu s-a mai pomenit decât la brăileanul ăla cu pâinile în brațe care-a dat onor autoritățile nota 1 pentru deszăpezirea care n-a avut loc. Neam de nerecunoscători plini de pretenții care așteaptă ceva în schimbul taxelor, impozitelor și voturilor!

Ne puteți urmări și pe Google News

De parcă de-aia e Bunea Stancu președinte de Consiliu Local, să-și bată capul cu toate prostiile și fleacurile cetățeanului în timp ce zace-n vila din Austria, în sfântul concediu de ianuarie. Ce, Bunea Stancu a trimis viscolul, el a trimis norii să ningă taman când se relaxa  după un an greu în care a avut de-a face cu tot felul de jurnaliști impertinenți care l-au obosit peste poate?

Să nu răbufnească? Să nu simtă nevoia să dea cu picioarele alea două în gura cuiva? Și ce e cu prostia asta cu demisia, el nu-și dă demisia pentru că l-au ales oamenii de bine din Brăilanda și drept urmare, l-au ales chiar și să ofere picioare-n gură. Vox populi, vox Dei...

Dar destul despre Bunea Stancu, el n-are cum să fie altfel decât șefii lui de la București, Dumnezeii fără de care n-ar mai exista niciun Bunea Stancu prin posturi importante în țara asta, niciun Grăjdan, nicio prostituată consilier, nicio ministreasă agramată, niciun vânător de OZN-uri, niciun caloriferist la Cultură, antisemit la externe, etc...

Fără voia zeilor, statul n-ar fi încasat atâtea picioare-n gură, de te miri că i-au mai rămas dinți cu care să muște bietul cum poate.

Între timp, Zeul Suprem Ponta, continuă să-și bage picioarele cu veselie în tot ce înseamnă progres și normalitate în țara asta. N-a adus modificările cerute în Codul Penal dintr-un motiv simplu: n-a vrut el.

Pentru că Ponta, dincolo de voința păpușarilor care-l țin în brațe tocmai pentru că au garanția lipsei sale de scrupule și caracter, e omul care face ce vrea pentru că poate. Dorința de răzbunare, ranchiuna sunt mai puternice decât el și nu rezistă, iar puterea i s-a urcat atât de tare la cap încât nici nu-i pasă de consecințe.

Victor Ponta este un piroman tentat să dea foc la tot ce mai stă în picioare, el este exemplul tipic al celui care pârjolește totul în calea lui și revine mereu la locul faptei să-și admire opera.

Și-atunci, de ce să ne mai mirăm de apucăturile, limbajul și calitatea îndoielnică a șefuților din teritoriu, când fiecare dintre ei se simte ca un zeu local care taie și spânzură pe moșia lui?

Nu ne mai mirăm, doar îi știm, sunt asemeni tovarășilor secretari de partid cu origini sănătoase, adunați de prin șanțuri și birturi, trimși la Ștefan Gheorghiu și făcuți ștabi peste un grup obedient căruia i s-a amputat de mult prea mult timp  voința, demnitatea și mândria.

Revenind la Bunea care, așa cum spunea un amic de-al meu, este dovada vie că undeva în preistorie maimuța s-a împerecheat cu porcul, îi transmit să-și țină picioarele pentru el, că va avea nevoie să meargă cu ele. Sau să fugă, cine știe...

Angela Tocilă este blogger si scriitor. Poți să citești mai multe opinii de acest autor pe: politicstand.com

Detalii despre proiectul VOCILE DREPTEI:
  • VOCILE DREPTEI: Un nou pol de opinii şi dezbateri pe evz.ro

În fiecare zi veţi avea ocazia să vă întâlniţi, pe evz.ro, cu autori cunoscuţi care vor explica, promova şi dezbate un set de idei care poate să stea la baza unei noi viziuni pentru viitorul României. Opiniile pe care le veţi regăsi şi comenta în rubrica „VOCILE DREPTEI”, sunt menite să creeze publicului larg o imagine cât mai clară asupra prezentului, o înţelegere mai bună a trecutului şi o perspectivă pentru viitor. Urmăriți aici TOATE editorialele și dezbaterile din proiectul VOCILE DREPTEI!