Blaga: Am votat pentru o Românie normală, pentru România bunului-simț | ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014

Blaga: Am votat pentru o Românie normală, pentru România bunului-simț | ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014

Copreşedintele ACL, Vasile Blaga, a votat la Colegiul Național "Ion Luca Caragiale", împreună cu soţia sa. El a declarat că a votat pentru o "Românie normală, pentru România bunului-simț" și a precizat că a adresat o nouă cerere către BEC pentru prelungirea programului de votare în secțiile din străinătate.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. EVZ vă prezintă FILMUL bătăliei finale pentru Cotroceni. VEZI cele mai importante momente ale zilei. Cei doi candidaţi au votat | LIVE TEXT

"Am votat pentru o Românie normală, nu una a minciunii, pentru România bunului-simț și am făcut-o cu foarte multă speranță. Și, de altfel, invit pe toți românii să vină astăzi la vot, pentru că își hotărăsc până la urmă viitorul. Și pentru acest drept, cel mai important drept într-o democrație, au murit oameni acum 25 de ani", a declarat preşedintele PDL, potrivit Agerpres.

El le-a transmis românilor din țară să țină cont de "civismul" de care dau dovadă cetățenii români din Diaspora.

Ne puteți urmări și pe Google News

"De altfel, am făcut o cerere către Biroul Electoral Central prin care am solicitat prelungirea timpului de votare în străinătate acolo unde sunt oameni care au făcut eforturi deplasându-se la sute de kilometri pentru că nu s-a mărit numărul de secții ca să voteze. Sper ca de data aceasta cererea să fie aprobată, mai ales că la toate insistențele BEC Guvernul nu a răspuns și nu a mărit numărul de secții din străinătate", a afirmat Blaga.

REZULTATE TURUL 2 ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 și EXIT POLL turul 2 alegeri prezidențiale 2014

Află ușor și rapid, pe evz.ro, rezultatele sondajelor EXIT POLL realizate la ieșirea de la urne în al doilea tur al alegerilor prezidențiale 2014. EVZ.Ro prezintă în timp real REZULTATE EXIT POLL ALEGERI 2014, dar și REZULTATE VOT TURUL 2 ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE: De asemenea, pe evz.ro poți afla cel mai simplu si rapid rezultatele votului din turul 2 de scrutin al acestor alegeri prezidențiale. Află pe evz.ro cum s-a votat în fiecare județ.

Rămâi pe evz.ro în 15 și 16 noiembrie pentru a afla și cele mai importante știri ale acestor zile, declarațiile candidaților, incidentele electorale și rezultate alegeri prezidentiale 2014.

EVZ.RO vă prezintă cele mai importante știri despre ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014.

CITIȚI pe EVZ.RO sondaje, prezența la urne, rezultatele exit-poll-urilor și rezultatele la ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 în timp real.