Badea&Gâdea şi noxele pe care le lasă prin şcoli

Badea&Gâdea şi noxele pe care le lasă prin şcoli

Nu sunt un telespectator al Antenei 3 şi nu mă dau în vânt după Badea&Gâdea. După părerea mea se vorbeşte cam mult despre ei şi şeful lor, mai ales că singura lor miză în viaţă este ca Dan Voiculescu să scape de puşcărie. Până la urmă nu ne obligă nimeni să ne uităm la acest post şi, probabil că mulţi dintre noi îl ignorăm.

Elevii nu au acelaşi discernământ. Ei se mai uită şi Badea îi atrage pentru că vorbeşte cu cuvinte urâte şi ameninţă cu bătaia din minut în minut. Gâdea îi atrage pentru că tot anunţă mari dezvăluiri şi vorbeşte doar de hoţii, înfăptuite de aceleaşi persoane.

Elevii nu prea pricep cum un Preşedinte de ţară, care în fond este o instituţie, poate fi criticat în fiecare seară şi acuzat de tot felul. Iar cu toate acestea el tot este în funcţie iar după unele păreri chiar în creştere de popularitate. Elevii nu prea pricep cum un om şi întreaga lui familie pot fi terfeliţi şi alături de el toţi colaboratorii lui şi majoritatea procurorilor şi judecătorilor care sunt în funcţie.

Ei ne întreabă la ore şi în pauze dacă nu cumva există două Românii. Una de la Antena 3 , în frunte cu şeful lor, Dan Voiculescu, acuzat şi el de tot felul şi cealaltă, cum s-ar zice, restul lumii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Unii dintre elevi se miră că la televizor şi chiar la un post important, urmărit de mulţi fani, se pot spune minciuni în fiecare seară şi nimeni nu reacţionează. Păi atunci ce rost mai au orele de dirigenţie şi pildele pe care dascălii se străduiesc să le insufle? Ce rost mai au certurile din cancelarie, sau din biroul directorului, după ce unii copii se bat? Când Mircea Badea, teoretic un bărbat matur, iată, mâine poimâine şi tată, nu vorbeşte decât de muschi şi de bătaie? Ce rost mai au atâtea ore de curs când MIhai Gâdea şi el un om matur, ba şi provenit din mediul religios, cu studii şi aptitudini de specialitate, minte în fiecare seară?