Aura Ion şi-a prevestit sfârşitul? Ce descoperire a făcut sora studentei la medicină în camera victimei

Aura Ion şi-a prevestit sfârşitul? Ce descoperire a făcut sora studentei la medicină în camera victimei

Joi se împlinesc două luni de când Aura Ion a trecut în nefiinţă, însă familia nu poate nici acum să treacă peste tragedia din 20 ianuarie, zi fatidică şi pentru Adrian Iovan. Sora studentei de la medicină a făcut o descoperire uimitoare în camera răposatei.

Aura Ion şi-a găsit sfârşitul într-un accident aviatic. Tânăra studentă la medicină se afla într-un avion alături de mai mulţi medici, care urmau să facă o prelevare de organe. CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU CELE MAI MEDIATIZATE IMAGINI LEGATE DE TRAGEDIA AVIATICĂ DIN APUSENI Aeronava pilotată de Adrian Iovan nu a mai ajuns la destinaţie şi s-a prăbuşit în Munţii Apuseni. În accidentul aviatic şi-au pierdut viaţa pilotul şi studenta Aura Ion. La două luni de la nefericitul eveniment, sora Aurei Ion a găsit în camera acesteia o serie de mesaje scrise de studentă. "NU MĂ CRED UN EROU DEŞI MULŢI SPUN ASTA DESPRE MINE". "Înainte să plec înghesui haosul sub unghie. Atârn unul acolo, pentru tine. Fato, renunţă la ruşinea ta, apoi ţine-ţi minciunile aproape de piept", potrivit Spynews.ro.

  • Prelevarea de organe s-a transformat în drumul spre moarte

Medicii Valentin Calu (Spitalul Elias), Cătălin Pivniceru (Spitalul Regina Maria), Radu Zamfir (Spitalul Fundeni),Sorin Ianceu (Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor), Aura Ion, studenta la Spitalul Militar, pilotul Adrian Iovan și copilotul Răzvan Petrescu au plecat spre Oradea în ziua de 20 ianuarie pentru a preleva ficatul unui donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral. Nu era prima acțiune de acest gen pentru ei. Citiţi mai mult: RESPECT AURA ION. Sute de mesaje de REVOLTĂ pe Facebook: "O ţară întreagă cere ca vinovaţii să PLĂTEASCĂ penal!"

  • Citiţi mai mult: Ultima excursie a studentei Aura Ion | FOTO

Din cauza vremii nefavorabile, în ciuda eforturilor pilotului Adrian Iovan, aeronava în care se aflau s-a prăbușit în Munţii Apuseni, într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba, unde şi-au pierdut viaţa pilotul şi studenta Aurelia Ion. CLICK AICI PENTRU POZE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI AVIATIC

Ne puteți urmări și pe Google News
  • În memoria studentei decedate în accidentul din Apuseni, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.
EDITORIAL EVZ.RO: Respect, Aura Ion! Aura Ion și-a pierdut viața la 23 de ani pentru că a dorit să ajute la salvarea altor vieți și a crezut în niște valori pe care mulți nu le pricep. Din acest motiv Aura Ion este, pentru mine, un EROU și spun: RESPECT! Citiţi mai mult: AICI Pe Facebook a fost creată o pagină intitulată “Respect Aura Ion”, care a primit apoape 90.000 de like-uri. Mii de mesaje de condoleanțe au fost postate pe această pagini.

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Reţeaua mafioţilor care a vândut românilor carne alterată
  • Moscova cere ca Ucraina să nu adere la UE sau NATO
  • Universitatea Harvard a anunţat o descoperire EPOCALĂ, prevazută de EINSTEIN: Sfântul Graal al cosmologiei

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Descoperire controversată. Cui îi aparţine CRANIUL de EXTRATERESTRU / GALERIE FOTO
  • Jacky Kennedy în ţinută de PLAJĂ, într-un SELFIE de acum 60 de ani | FOTO
  • MISTERELE ISTORIEI: De la Triunghiul Bermudelor, la Giulgiul din Torino | GALERIE FOTO