ALT VITEZOMAN pe Autostrada Transilvania

ALT VITEZOMAN pe Autostrada Transilvania

Autostrada Transilvania a devenit o adevărată pistă de încercări pentru posesorii de mașini puternice. După ce, ieri, un sătmărean a fost înregistrat de rada cu 238 de kilometri la oră, Polițiștii de la Serviciul Autostrăzi au prins un tânăr de 25 de ani, din judeţul Satu Mare,care „zbura” cu viteza de 226 km/h.

Tânărul a cărui mașină alerga cu o viteză nebună a fost prins, astăzi, în jurul orei 17.30, de poliţiştii din cadrul I.G.P.R. - Serviciul Poliţiei Autostrăzi - Biroul de Poliţie A3 Transilvania. 

El a fost depistat de poliţişti cu ajutorul aparatului radar la km. 15+400, pe sensul de mers Gilău - Turda, conducând cu o viteză de 226 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 765 de lei. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile. ATENŢIE, VITEZA UCIDE!

Ne puteți urmări și pe Google News

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Viteza determină creşterea distanţei de frânare necesară opririi autovehiculului în siguranţă! Viteza determină agravarea consecinţelor accidentelor rutiere indiferent de cauză!