Individul nu ar fi rezistat prea mult lângă bărbatul din Caracal şi a cerut să fie mutat, altfel îl va ucide pe Gheorghe Dincă. Motivele invocate de interlop sunt foarte multe, mai ales că lui Dincă nu-I place deloc să se spele, iar când doarme sforăie îngrozitor.

Principalul suspect în cazul crimelor din Caracal i-a fi spus bărbatului în celulă că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, însă, pe Luiza Melencu ar fi dat-o unui clan de ţigani.

Pe 14 aprilie 2019, ziua în care a dispărut Luiza Melencu, telefonul tinerei a fost folosit aproape opt ore, timp în care a au fost efectuate zeci de apeluri audio şi video.

Anchetatorii au precizat că telefonul fetei era în zona unei celule de telecomunicaţii din zona localităţii Dioşti.

Carmen Obîrşanu, avocatul familiei Melencu, a declarat că este vorba despre zeci de apeluri de durate diferite.

„Aceste apeluri nu sunt date Luizei. Este vorba despre numărul vechi care era pe un sim. Pe o cartelă pe care o avea în telefon. Sunt zeci de apeluri, mesaje date pe acest numărul de telefon. În dimineaţa reţinerii lui Dincă, de la ora 5:20 până la 11 a primit 29 de mesaje”, a spus avocatul care reprezintă familia Melencu.

Gheorghe Dincă a ținut permanent legătura cu polițiștii. Din luna aprilie, momentul când Luiza a fost răpită, și până în momentul reținerii, Dincă a primit zeci de mesaje și apeluri de la un telefon care era înregistrat la IGPR.

Dincă a ținut legătura cu o persoană de la IGPR, care și în ziua reținerii i-a trimis acestuia mesaje pe numărul de telefon de pe care monstrul de la Caracal l-a sunat pe bunicul Luizei. Dincă l-a anunțat pe bunicul fetei, la doar câteva zile de la răpire, că Luiza este plecată în străinătate.

„9 mesaje numai de la acest ofiţer de la IGPR. Aceste mesaje au fost pe parcursul a şase ore şi jumătate. Când a fost reţinut Dincă, acest telefon era în casă.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE