Vedeta a încins imaginația bărbaților încă de la primele ore ale dimineții, atunci când s-a afișat într-o ipostază extrem de sexy., așa cum doar Alex Velea o privește zi de zi.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri cu siguranță. Dragostea pe care și-o declară de fiecare data unul altuia ar face orice femeie să viseze la o astfel de relație. De aceea, Alex a dezvăluit când s-au îndrăgostit cu adevărat.

„Aș putea să vorbesc foarte mult de Antonia în general. O iubesc extrem de mult. Sunt încântat de ea, o ador cu toată ființa mea, aș face orice pentru ea. Amândoi am trecut prin căsnicii eșuate și nu știu ce ar fi fost dacă nu ar fi apărut ea în viața mea. Înainte să fim iubți am fost prieteni o perioadă destul de lungă timp în care ne-am cunoscut, au fost 3-4 ani în care am fost amici. Ne-am cunoscut la studio. Nu ne-a venit să credem că după primele întâlniri deja ne îndrăgostiserăm foarte rău. Nu știam cum să îi spun să nu se sperie sau să nu fie prea devreme. Dacă ați cunoaște-o cu adevărat ați vedea că e și mai frumoasă pe interior. Adică frumusețea asta care te lasă cu gura căscată, te lasă mască ar fi umbrită de frumusețea interioară. Nu că simt că m-am schimbat în bine, m-a ajutat în absolut tot”, a spus Alex.

De asemenea, Antonia nu s-a lăsat mai prejos și i-a spus și ea cât de mult îl iubește. În plus, a mai dezvăluit și care a fost reacția lui Alex atunci când i-a spus că este însărcinată cu al doilea copil al lor.

„De când eram mai mică, îmi doream 3 copii. Se întâmplă în viaţă să te desparţi. Nimeni nu îşi doreşte asta atunci când e şi un copil la mijloc. Nu-i doresc nimănui să facă asta. Sunt de principiu ca un copil să crească într-o familie cu doi părinţi care sunt împreună, să fie o familie unită. Când i-am spus şi a doua oară că sunt gravidă, era de-a dreptul şocat”, a spus Antonia.