Toate măsurile politico-administrative de ciumpăvire dramatică a drepturilor și libertăților omului au fost impuse cu forța represivă invocându-se avizul „experților”.

Unul dintre „experți” (doctorul Emilian Imbri) nu s-a ferit să vorbească despre necesitatea unei „dictaturi medicale”.

Pentru a li se conferi și mai multă autoritate, medicii au fost ridicați în slavă, mitizați, numiți „eroii din linia întâi”, de-o opincă cu bunicii noștri de la Oituz și Mărășești, ba chiar asemănați cu divinitățile (amintiți-vă afișele stradale cu doctori și asistente purtând aure de sfinți).

Dacă alde Tătaru, Imbri, Cercel, Rafila și alți politruci medicali sunt zeități, atunci Fauci este Zeul Suprem. Iar acesta, dintr-o prostie arogantă, care îl face să se creadă infailibil, s-a demascat ca impostor și mincinos. Odin, prăbușit din Walhalla în mahala. Quetzalcoatl, șarpele jumulit. Lucifer, degradat la rang  de Aghiuță.

Însă aici nu este vorba doar de Fauci, ci de întregul „establishment medical” care a fost scos în față cu agresivitate în ultimul an pentru a impune Dictatura COVID. Și care s-a compromis iremediabil, depășindu-și competențele și bătând câmpii. Emițând cu o ușurătate diabolică judecăți politice, economice, culturale, religioase care au întors pe dos civilizația occidentală, transformând-o în Gulag.

Lecția cazului Fauci este simplă: ori de câte ori un medic își depășește competențele, transformându-se într-un mic Ceaușescu, priceput la toate și demolator, ar trebui imediat pus la punct cu cuvintele lui Apelles:

„Nu mai sus de sandală”, Doctore!

PAGINA ANTERIOARA