Evenimentul Zilei > Actualitate > Yolanda Hadid şi-a scos botoxul, acidul hialuronic și implanturile. Trăiesc în corpul meu ORIGINAL
Yolanda Hadid şi-a scos botoxul, acidul hialuronic și implanturile. Trăiesc în corpul meu ORIGINAL

Yolanda Hadid şi-a scos botoxul, acidul hialuronic și implanturile. Trăiesc în corpul meu ORIGINAL

Yolanda Hadid, mama supermodelelor Gigi și Bella a împlinit 55 de ani şi arată mult mai bine după ce a eliminat toate îmbunătăţirile din corpul său. Fostul model a postat o fotografie pe Instagram cu un text în care vorbește fanilor despre starea ei de sănătate, după o perioadă de luptă cu boala Lyme.

Fost topmodel, Yolanda a publicat o fotografie cu ea, în lenjerie intimă şi spune că toate aceste substanţe toxice pe care le băga în corp ca să fie în pas cu moda, erau să o omoare.

"55 și zâmbesc din interior … în cele din urmă înapoi la originalul din 1964. Trăind într-un corp fără implanturi de siliciu, filere, botox, extensii și toate prostiile pe care le credeam necesare pentru a ține pasul cu societatea care mi -a prezentat cum ar trebui sa fie o femeie sexy, pana cand toata aceasta toxicitate aproape sa ma omoare ",  a scris Yolanda în postarea de pe Instagram.

 

 

Este posibil ca imaginea să conțină: 1 persoană