William şi Kate, speriați de urmăritori. Poliția confirmă: Trăiesc la cel mai înalt nivel de pericol

William şi Kate, speriați de urmăritori. Poliția confirmă: Trăiesc la cel mai înalt nivel de pericol Afecțiunea gravă cu care s-a confruntat Kate Middleton. A ajuns la spital. Sursa: Arhiva EVZ

Presa britanică a anunțat că William şi Kate trec prin momente dificile. Ultimul raportul al poliției întărește afirmația Prințului Harry cu privire la securitatea din Marea Britanie. Iar cel mai recent caz este despre Kate, Ducesa de Cambridge, care a trecut prin momente grele, potrivit unui raport al poliției din Regat.

Siguranța familiei ducelui și ducesei de Cambridge a fost supusă atenției după ce s-a dezvăluit că familia regală a fost chinuită de 170 de urmăritori - dintre care 10, potrivit raportului poliției londoneze, au fost considerați „cel mai înalt nivel de pericol”. Este dovada clară că ducii trăiesc într-un pericol real în ceea ce privește siguranța lor, spun experții regali.

Expertul regal Duncan Larcombe a spus că protecția copiilor este o îngrijorare mare pentru Kate. Nu are altceva de făcut decât să aibă încredere în acești ofițeri de poliție care au tot fost schimbați de-a lungul anilor. Numărul ofițerilor de protecție care se îngrijesc de William aproape a fost dublat din cauza acestor amenințări, așa că, în prezent, sunt monitorizați în mod constant.

Ne puteți urmări și pe Google News

Harry avea dreptate când semnala că el şi familia sa sunt în pericol în Marea Britanie

Duncan Larcombe a mai spus că „acest lucru îi va face bine lui Harry pentru a putea demonstra nevoia de securitate în procesul intentat guvernului. Acest caz se va baza pe informațiile poliției, nu vor fi doar acuzații picate din cer”, a subliniat expertul regal.

Între timp, speranțele lui Harry s-au năruit din cauza planului de a folosi vizita cu ocazia Jubileului de Platină pentru a ajunge la o înțelegere cu William. Meghan Markle și Prințul Harry complotează să folosească călătoria jubileului de platină pentru a „anunge la o înţelegere” cu familia regală, potrivit jurnalistului Erin Vanderhoof, Vanity Fair.

Mai multe voci spun că speranțele lui Harry de a remedia ruptura cu William sunt sortite eșecului. Ruptura dintre cei doi frați regali este „cu adevărat profundă și cu adevărat personală” și s-a agravat doar în ultimele luni.

Vanderhoof a mai explicat: „Meghan și Harry vor folosi Jubileul ca o oportunitate de a crea câteva momente de familie și de a le prezenta copii restului familiei.

Din păcate avem de-a face cu doi bărbați încăpățânați

Despre motivele din spatele rupturii, a spus: „Aveți doi bărbați care au crescut crezând că sunt numărul 2 și 3 cei mai importanți oameni din țară. Sunt doi bărbați încăpățânați, chiar dacă erau foarte apropiați.

„Pademia fie a reunit oamenii, fie i-a îndepărtat și mai mult. Cred că Harry trăind într-o țară diferită a împiedicat cu siguranță orice ar fi putut face pentru a remedia relația dintre ei”. Acest lucru vine pe fondul unor informații conform cărora William se teme că Harry va folosi conversațiile de la Jubileul de Platină ca material pentru emisiunile sale de la Netflix.

Surse au sugerat că ducele de Cambridge este „prevăzător” cu privire la decizia fratelui său de a se alătura sărbătorilor de weekend. O sursă a declarat: „William vrea să vorbească cu Harry pentru a încerca să vindece ruptura dintre ei, dar se teme că va ajunge totul pe Netflix sau la Oprah, ori în viitoarea carte a lui Harry”, relatează Express.