Destinații de vis pentru vacanța de primăvară. De la adrenalină, povești sau relaxare, oferte pentru toate gusturile

Destinații de vis pentru vacanța de primăvară. De la adrenalină, povești sau relaxare, oferte pentru toate gusturile sursa foto. Wikipedia

Vacanța de primăvară se apropie, iar pentru iubitorii de călătorii cu siguranță va fi un prilej de plimbare. Unul dintre locurile preferate de turiști la acest capitol este Costa Rica. Asta pentru că vremea uscată și caldă a primăverii dau posibilitatea doritorilor să se aventureze în aer liber. Tiroliana este una dintre activitățile care oferă adrenalină turiștilor doritori de senzații tari.

Există de asemenea și excursii de noapte pentru a vedea cuibul țestoaselor marine în Parcul Național Tortuguero. Deoarece există atât de multe de văzut de la coastă la coastă, plănuiți să vă schimbați hotelurile la fiecare câteva zile.

Dacă doriți o destinație plină de istorie și în Europa, castelul Edinburgh din Scoția este locația perfectă. Străzi pietruite abrupte, dar ușor de plimbat, duc de la emblematicul Castel.

Vacanța de primăvară la Regele Arthur acasă

Nu puteți rata excursia până la Scaunul Regelui Arthur. Singurul inconvenient la această excursie este acela că trebuie să fiți îmbrăcați bine. Scoția nu este prietenoasă primăvară, și de regulă plouă. Dar locația este de poveste, cartiere subterane, temnițe și locurile în care J.K. Rowling a scris aventurile lui Harry, Ron și Hermione.

Ne puteți urmări și pe Google News

Parisul este o altă destinație în care vă puteți petrece vacanța de primăvară. Desigur aici aveti Turnul Eiffel, Senna, chiar și Notre Damme, deși nu este deschisă, se preconizează că la sfârșitul acestui an se va întâmpla și acest lucru. Nu ratați șansa de a face un picnic în Jardin des Tuilleries printre copacii de magnolie înfloriți.

Dacă vă gândiți la întâlnirea cu noaptea, mergeți la Muzeul Luvru pentru un tur de poveste, când statuile și piramida de sticlă sunt iluminate. Sri Lanka este o altă destinație de vis, atunci când vorbim despre vacanță. Aici puteți face excursii prin pădurile tropicale armonioase, tururi la plantațiile de ceai și masaje ayurvedice.

M5D62K Indian Star Tortoise (Geochelone elegans), Yala National Park, Southern Province, Sri Lanka

Sri Lanka, o destinație pentru iubitorii de relaxare

În capitală, Colombo, este și excursia cu trenul de 154 de mile între Kandy și Ella. Aici veți trece prin junglă și terenuri de ceai, observând cascade parcă rupte din tablouri și priveliști montane de vis.

Pe coasta de sud puteți face scufundări sau pescui la mare adâncime. New England este o altă destinație de poveste pentru vacanță. Aici nu puteți rata regiunea Finger Lakes, formată din 11 corpuri de apă. Pe măsură ce zăpada se topește drumețiile și plimbările în pădure sunt câteva dintre modalitățile de a trece timpul.

Cramele și producătorii de bere artizanală sunt mai puțin aglomerate decât în ​​timpul verii. În plus, când vine sezonul de primăvară, tarifele pentru hoteluri romantice cu mic dejun sunt mult mai mici.