Reamintim că cei doi au avut ghinionul să contacteze acest virus, iar încercarea lor de a fi internați în spital a fost zadarnică. În ziua în care s-a aflat că sunt testați pozitiv, cei doi soți au mers pe la mai multe spitale dar, din păcate, toate erau pline cu bolnavi de COVID-19.

Singura varianță a fost să urmeze tratamentul acasă, la locuința lor din București. Așa că acum sunt în a 10-a zi de când se află în carantină.

Pe contul său de Instagram, Veronica Stegaru le-a mărturisit acestora că ea și Viorel se află în a 10-a zi de carantină, deci, practic, nu mai au prea mult de îndurat.

„Astăzi este a 10-a zi de când eu și Viorel suntem în carantină” a scris Vulpița, pe rețeaua de socializare.

Emily Burghelea, dezvăluiri dureroase despre focarul COVID-19 de la Acces Direct

Fosta asistentă de la Acces Direct, Emily a declarat că echipa emisiunii  nu respecta normele impuse de autorități pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus, nimeni nu purta mască și, mai mult de atât, după ce a făcut un live din platou, conducerea postului de televiziune a pus-o să șteargă live-ul cu pricina, pentru a nu se vedea neregulile din platou.

„Vestea ca Acces Direct este un focar de infecție m-a lăsat mută. Îmi pare extrem de rău pentru oamenii de acolo care plătesc acum cu ce au ei mai de preț…Sănătatea lor! Le transmit toate gândurile bune, dar în același timp trebuie să spun că mă așteptam la asta.

Din păcate, acolo nu s-au respectat niciodată regulile impuse de autorități. Am lucrat la Acces Direct și știu foarte bine cât de riscantă era o simplă zi de muncă. În starea de urgență, când România era pustie și nimeni nu avea voie să iasă din casă fără un motiv întemeiat, când era ilegal să stea la un loc mai mult de 50 de persoane, când masca era obligatorie în spațiile închise…Acolo nu se respecta nici măcar una dintre aceste norme impuse, ba chiar atunci când cineva purta mască, era stigmatizat…” a spus Emily Burghelea, potrivit cancan.ro