După ce au luat cu „asalt” Capitala și au devenit vedete peste noapte, Vulpița și Viorel își separă destinul, fiecare luând-o pe un drum separat.

Nu se cunosc încă motivele exacte din spatele separării, dar de-a lungul timpului, Vulpița a oferit, fără să vrea, câteva detalii din spatele imaginii afișate de cei doi pentru telespectatori.

Cea care a pus punct relației a fost chiar Veronica, sătulă de certurile zilnice care apăreau de la cele mai mici lucruri, neînsemnate de altfel.

Se pare că tânăra s-a săturat de scandal și de reproșuri și a hotărât că este momentul să renunțe la mariajul nefericit pe care îl avea.

Soțul ei a aflat vestea cea mare, dar nu oricum. Acesta era în direct la televiziune când a fost anunțat că Vulpița a părăsit locuința lor, fără vreun gând de a se mai întoarce. Figura lui s-a schimbat imediat, fiind vizibil dezamăgit de atitudinea partenerei sale.

Bărbatul a declarat că se simite trădat și este extrem de supărat din cauza faptului că Vulpița a mințit că o agresează. După plecarea Veronicăi de acasă, un sigur regret i-a rămas lui Viorel, că nu a divorțat încă de prima dată când a fost înșelat.

„N-o mai interesează că are soacră care are grijă de copil, nu o mai interesează nimic. Hai că nu scap eu de ea cu una cu două. Zicea taică0-su că eu sunt vinovat. Nu a învățat nimic. Nu mă credea nimeni. Să-și amintească cine a ajutat-o când i-a fost mai greu. Să-și cearcă scuze în fața mea. Trebuia să bag divorț de prima dată, să se ducă. Nu mai ascult nimic, m-a luat de prost. Numai minciuni știe să spună.”, a declarat Viorel, la Acces Direct.

Veronica Stegaru a declarat că ajunsese să se certe în fiecare zi cu Viorel, reproșurile fiind la ordinea zilei, motiv pentru care a hotărât să pună punct relației, pentru a duce o viață mai bună.

Acum stă singură într-o cameră de hotel și nici nu se gândește să se mai întoarcă la Viorel, scrie Cancan.