Drama a fost presărată cu tot felul de detalii, însă puțin sunt cei care sunt adevăratele motive ce au stat la baza deciziei de a se căsătorii.

Cei doi soți au decis să își unească destinele când Veronica Stegaru era destul de tânără și se pare că femeia fost „împinsă” în brațele lui Viorel din cauza condiției sociale precară pe care o avea în casa părintească.

Vulpița și Viorel și-au unit destinele în anul 2015, iar dacă facem un calcul simplu, ținând cont de faptul că Vulpița are acum 22 de ani, rezultă cu Vulpița avea doar 17 în momentul în care a decis să se mărite. Deci, era minoră.

În emisiunea Acces Direct, Veronica Stegaru a povestit, cu lux de amănunte și cu ochii în lacrimi, că a decis să își părăsească casa părintească și să se mute la Viorel, din cauza sărăciei.

„Nu prea îmi plăcea de Viorel încă de la început. Dar aveam nevoie de bani. Nu prea eram fericită cu el. Nu eram pregătită. Nu prea mi-am dorit să fac un copil, că nu știam ce să fac, dar nu am avut de ales” a spus Vulpița, la Acces Direct.

Vulpița, luată la bătaie de către socurul său

Telenovela Vulpița a adus cifre record pentru emisiunea Acces Direct! Vulpița și Viorel au fost protagoniștii unui scandal de toată pomina care a avut loc fix în fața casei lor din Blăgești.

Soții Stegaru au venit alături de o echipă de la Acces Direct pentru a-i face fiicei lor o surpriză cu prilejul Zilei Copilului și câteva cadouri, dar gestul lor nu a fost văzut cu ochi buni de către nu bunicul Dumitru, tatăl lui Viorel, care a început un scandal de toată pomina. Socrul Vulpiței i-a luat pe cei doi la bătaie cu pietre și le-a adresat tot felul de înjurături.

„Dacă o prind de data asta, chiar că o tund”, a strigat Dumitru Stegaru, socrul Vulpiței, în timp ce arunca spre ea și spre Viorel cu pietre, pe ulițele din Blăgești, scrie Cancan.